PDF: 6 tips om marknadsföring för Digital Tillväxt | Omniarch

PDF: 6 tips om marknadsföring för Digital Tillväxt

Omniarch har under hösten 2020 publicerat flera dokument om bl.a. KPI-tolkning, framgångsfaktorer för lyckade tillväxtresor, flera konkreta idéer för digital tillväxt och hands-on-tips om hur produktsidor kan förbättras för ökad konverteringsgrad. Denna PDF har sitt fokus på marknadsföring: Kanaler och tweaks för att göra det mesta av din budget. För dig som är e-handelschefen, marknadsföraren eller e-handlaren. Fyll i nedanstående för att få ett mejl där du clickar och collectar tipsen:


4 av 6 tips vi ger dig:

1) Fyll på med optimerade landningssidor

“Det är inga konstigheter egentligen: Sökmotoroptimerade titlar och beskrivningar, många högupplösta bilder som illustrerar produkten och bilder som visar på användningsområden.”

Landningssidor

2) Friska tankar om hur du styr upp e-postmarknadsföringen

“Om du vågar, prova att sända erbjudanden via e-post varje dag. Vi ser många traditionella retailers som skickar kanske en gång i månaden. Vad skulle hända om du började skicka en gång per dag eller flera gånger per dag?”

3) SMS med erbjudanden du inte vågar ha publika

“Erbjudanden så bra att du skulle gå bankrutt om alla fick del av det.”

SMS

4) På djupet i Google Ads

“Där du i top-of-the-funnel jobbar med bredare frågeställningar i annonsernas copy, vrider du copyn i lower-funnel till mer specifika erbjudanden.”