Digital tillväxt förstärker hemkänslan hos Happy Homes | Omniarch
Digital tillväxt förstärker hemkänslan hos Happy Homes

Digital tillväxt förstärker hemkänslan hos Happy Homes

Pressmeddelande: Digital tillväxt förstärker hemkänslan hos Happy Homes

Pressmeddelande den 24/11, 2020: Happy Homes satsar på att utöka e-handeln tillsammans med e-handelskonsultbolaget Omniarch. En genomförd djupgående digital analys under hösten resulterar nu i att en digital tillväxtresa inleds. Omniarch har bred och djup kompetens inom digital tillväxt och har den senaste tiden signat flera av Sveriges mest kända retailers och e-handelsaktörer. Magnus Ohlsson, VD på Happy Homes, kommenterar:

– Efterfrågan på utökad e-handel, med ett större utbud tillgängligt för e-beställningar gentemot såväl konsumenter som hantverkare, gör att vi ser goda möjligheter till digital tillväxt. Omniarchs expertis och starka team tillför vad vi behöver för att stärka hemkänslan och bli mer tillgängliga för alla våra e-handlande målgrupper.

Magnus Ohlsson

Omniarchs VD, Pelle Petterson, gläds tillsammans med Happy Homes:

– Vi ser positivt på förtroendet som Happy Homes givit oss. Deras koncept med fackhandel i form av fysiska butiker ges nu möjlighet att möta en ökad efterfrågan om e-handel. När fler människor åter ombeds att stanna hemma i större utsträckning än tidigare kommer längtan efter att stärka hemkänslan att växa sig starkare. Happy Homes satsning på digital tillväxt är helt rätt i tiden och vi är glada över att få bidra till Happy Homes tillväxtresa.

Pelle Pettersson

För mer information:
Pelle Pettersson, vd, Omniarch AB: pelle@omniarch.se
Magnus Ohlsson, vd, Happy Homes AB: magnus.ohlsson@happyhomes.se

Pelle Pettersson

Pelle Pettersson