Omniarch inleder samarbete med SmartaSaker.se | Omniarch
SmartaSaker

Omniarch inleder samarbete med SmartaSaker.se

Pressmeddelande: Omniarch inleder samarbete med SmartaSaker.se

Pressmeddelande den 23/11, 2020: SmartaSaker, e-handelsbutiken där man finner sakerna som underlättar vardagen, stärker onlineaffären med e-handelskonsultbolaget Omniarch. E-handelsexperterna på Omniarch har därmed vidare förtroende att operativt föreslå förändringar hos SmartaSaker.

Samarbetet mellan Omniarch och SmartaSaker inleds med att e-handelsexperterna genomför en djupgående digital analys som visar på vilka möjligheter som finns för att ytterligare stärka företagets onlineaffär.

– Vi befinner oss i en tillväxtresa och ser fortsatt att e-handeln är en mycket gynnsam del av vår verksamhet. Omniarch och deras team av seniora e-handelsspecialister kommer att tillföra vår organisation spetskompetens som vidgar vår digitala affär och framåt möjliggör för ännu fler kunder att ta del av vårt utbud, säger Ella Stemme, vd på SmartaSaker.

Ella Stemme

– SmartaSakers utbud ger en aha-upplevelsen gång på gång. Vi är stolta över förtroendet som SmartaSaker ger oss för att kunna förverkliga alla punkter som vår digitala analys visade. Fokus nu ligger på att stärka den digitala strategin och agera vägvisande på SmartaSakers resa mot ökad digital tillväxt, säger Pelle Petterson, vd på Omniarch.

Pelle Pettersson

För mer information:
Pelle Pettersson, vd, Omniarch AB: pelle@omniarch.se

Pelle Pettersson

Pelle Pettersson