The Tea Centre gör e-butik av te-butik | Omniarch | Pressmeddelande

The Tea Centre of Stockholm gör e-butik av te-butik

The Tea Centre of Stockholm gör e-butik av te-butik

Pressmeddelande, 21 dec. 2020: Omniarch har under Q4 2020 ingått avtal med välrenommerade The Tea Centre of Stockholm. Vi kommer in i ett händelserikt skede när The Tea Centre är i slutfasen för lansering av en ny webbplats och vi ser fram emot att få jobba med The Tea Centre under deras digitala resa.

Vårt initiala uppdrag handlade om att acceptanstesta hela webbplatsen och styra den mot en publicering på 2020-sidan av årsskiftet. Vi fortsätter samarbetet och tar rollen som e-handelsansvarig, med målsättningen att växa organiskt med 30-40% under 2021. Fokus ligger på att stärka kundlojaliteten och bygga vidare på konceptualiseringen av utbudet.

– Pelle Pettersson, vd, Omniarch AB.

Från Stockholm (och Japan och Taiwan och Kina och Indien och Sri Lanka) med kärlek för té levererar The Tea Centre té av den bästa sorten sen 1978, till välkända institutioner såsom bl.a. Grand Hotel Stockholm, Svenskt Tenn och det anrika caféet Vete-Katten.

The Tea Centre är en institution i sig själv, precis som flera av våra kunder. Vi möter 2021 med Omniarchs expertrådgivning och kunnande inom digital tillväxt, för att möta en ökad efterfrågan på e-handel, med möjlighet för privatpersoner att beställa hem té av den allra bästa sorten, eller hämta i butiken på Södermalm i Stockholm.

– Gihan Mauris, managing director, E.W.C Scandinavia AB.

Pelle Pettersson

Pelle Pettersson