Omniarch AI Labs

Applikationer

Omniarch utforskar 2024 på vilka sätt som AI kan stötta processer och vårt arbete. Skriv till letstalk@omniarch.se om du vill veta hur dessa verktyg kan stötta er e-handel.

OpenAI API Product Description Generator
Vi har 2023+ en fungerande setup för att med hjälp av ett Google Sheet och tillhörande OpenAI API-koppling utifrån PIM-data/attribut generera produktbeskrivningar inkl. översättning till önskade språk.

OpenAI GPT Delivery Decider
Delivery Decider är en GPT/AI-bot som ger rekommendationer om fri frakt-gräns. GPT:n är utformad för att hjälpa användare att bestämma den optimala gränsen för fri frakt i deras webbutik. Den leder användaren genom en strukturerad konversation som börjar med att samla in data om butikens genomsnittliga ordervärde. Sedan föreslår den möjliga gränser för fri frakt, simulerar hur dessa gränser påverkar storleken på beställningarna och konverteringsgraden, och ger rekommendationer baserat på dessa simuleringar.

Omniarch Chat om E-handel

Chattbot om E-handel

Sommaren 2023 började vi undersöka om AI kunde komplettera vårt arbete med att producera texter, poddar och videos om e-handel.

Vi valde att använda Chatbase och tränade den tjänsten med allt som publicerats på vår webbplats och våra pressmeddelanden. OBS: Botten använder GPT4o-modellen. Du behöver inte ett ChatGPT Plus-konto.

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel