Är du redo för nästa resa?

Omniarch
Omniarch

Vägen till The Omniarchers

På Omniarch strävar vi alltid efter att skapa en rekryteringsprocess som är både transparent och engagerande. Med denna text hoppas vi på att du som kandidat får den information som du behöver gällande vår rekryteringsprocess och att eventuella frågetecken faktiskt besvaras.

Omniarch AB

Hos oss söker du enkelt!

Hos oss är det enkelt att ansöka till en tjänst. Vi behöver endast ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi behöver inte se personligt brev eller andra dokument då vi inte anser att det är viktigt vid ett urval då det kan påverka eventuell bias.

Vid ansökan kommer du att få fylla i urvalsfrågor och anledningen till det är för att vi ska kunna göra ett urval baserat på krav och meriterande delar utifrån vår framtagna kravprofil.

Omniarch AB

Kommunikation

Vid ansökan kommer du att få ett mejl som bekräftar att vi har mottagit din ansökan. Därefter kommer det att vara tyst tills dess att ansökningstiden är slut. Om vi har löpande urval under ansökningstiden kommer vi att skriva det i vår annons. I det fallet kommer du att få ett mejl oavsett om du går vidare i rekryteringsprocessen eller inte relativt snart efter ansökan. Om du som kandidat går vidare i vår rekryteringsprocess kommer du att få information vid varje steg och vad det innebär. Du som dessvärre inte får tjänsten hos oss kommer att få ett mejl där det framgår och vad vi baserade vårt urval på. Vi har märkt att det minskar frågor från er kandidater vilket såklart är positivt.

Du kan parallellt med din ansökan connecta med oss – det gör du på TeamTailor!

Omniarch AB

Fördomsfri rekrytering

Vi gör allt i vår makt för att göra rekryteringsprocessen fördomsfri. Vi gör urval i två steg där steg ett är utifrån svaren i urvalsfrågor och erfarenheterna i CV:t. Urval två är via rekryteringstester. Rekryteringstesterna består av två delar där den ena är kapacitetstest och den andra är personlighetstest. Rekryteringstesterna hjälper oss bland annat att bedöma potential och se efter om du matchar med de egenskaper som vi anser är nödvändiga för att klara av rollen som vi har vakans på. Det kommer att hjälpa oss att hitta dig som kommer att trivas och bli framgångsrik i rollen.

Omniarch AB

Intervjun

Våra intervjuer genomförs digitalt och vår rekryteringsprocess har två st intervjuer som standard. Vid första intervjun är det kompetensbaserade frågor och vid andra intervjun är det fokus på kunskap inom e-handel. I intervjun får du som kandidat lyfta dina tidigare erfarenheter och visa oss vad du kan bidra med till Omniarch! Vi hoppas såklart att ni som kommer på intervju är en perfekt match för oss men också att vi ska vara en perfekt match för dig!

Omniarch AB

Case

Ibland ber vi dig som kandidat att göra ett case för att få en bättre bild av dina specifika kunskaper. Om så är fallet får du information i god tid. Detta brukar i så fall ske efter intervjuerna.

Omniarch AB

Referenser

Vi tar alltid två st digitala referenser och det är du som kandidat som anger vilka dessa är. Referenstagning är en kvalitetssäkring och en möjlighet för oss att få en utökad bild av dig som kandidat. Vi ser gärna att någon av dina två referenser är en tidigare chef. Vi tar aldrig informella referenser. Om du som kandidat vill prata med någon anställd hos oss om hur det är att arbeta på Omniarch är du såklart välkommen att göra det! Det ska som sagt kännas 👍 för båda parter!

Omniarch AB

You did it!

Om du går hela vägen i vår rekryteringsprocess säger vi stort grattis och varmt välkommen till Omniarch-familjen! Vi är överlyckliga över att få in en ny talang och ser fram emot att växa tillsammans. Och du – varmt välkommen till ett fantastiskt bolag!

Omniarch AB

GDPR och integritet

Alla personuppgifter hanteras med största omsorg och lagras säkert i vårt rekryteringssystem Teamtailor, och raderas enligt gällande standard.
På Omniarch är vi stolta över vår transparenta rekryteringsprocess. Vi vill även att du som kandidat ska känna dig sedd och uppskattad, och vi hoppas att vår process reflekterar det. Tack för att du överväger en framtid med oss!