Är du redo för nästa resa?

Omniarch
Omniarch

Arbetsplats & kultur

Att arbeta hos Omniarch gör dig till en del av grupp människor som alla valde Omniarch av en anledning: Passion, drivkraft, glädje och engagemang inför att skapa en e-handel och digitalisering av världsklass – tillsammans med varandra och våra kunder.

Vi söker dig som vill spela en aktiv roll i att övervinna branschens stora utmaningar inom bl a hållbarhet, hantering av data och utveckling av metodiken som vi idag använder för att finna effektiva lösningar på våra kunders affärsutmaningar.

Vi erbjuder dessutom Flexible-First som modell för var du vill arbeta. Vi anser att våra medarbetare ska kunna kombinera arbetsliv och fritid på ett bra sätt. Flera av oss jobbar på kontoren i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Malmö och Åre medan många andra jobbar hemifrån där vi ses återkommande i digitala kanaler.

Hos oss är arbetet dessutom inte bara ett arbete då vi också tycker om att umgås, åka på kickoff och konferenser, ta en lunch och bara skratta tillsammans. Vi är ett gött gäng som uppskattar gemenskap!