Marketplace Assessment

Funderar ni precis som era konkurrenter på att expandera er verksamhet till marknadsplatser som Amazon och Zalando? Det är en strategisk fråga som många ställer sig. Vi har svaret.

Expanderas med marknadsplatser är en strategisk fråga. Omniarch har svaret.

Strategiska frågor besvarade.

Vi kommer som regel in på scenen när ni är i en fas där beslut om marknadsplatser antingen är på gång eller redan fattat. Vi vet att det kan vara en komplex process med många variabler att beakta.

Nulägesbild av era förutsättningar.

Har ni alla förutsättningar?

Vår tjänst, Marketplace Assessment, är designad för att ge er insikter om hur väl er organisation är rustad för att lyckas sälja på marknadsplatser.

  • Vi identifierar er potential givet er önskade positionering utifrån de förutsättningar ert varumärke har, och vi meddelar vad som saknas idag.
  • Ni får med er en verktygslåda i hur ni lyckas på marknadsplatser i form av en action list och estimerad tidsplan.
  • De findings vi presenterar kan ni antingen genomföra själva, eller ta hjälp av våra Marketplace Consultants för att accelerera er lansering eller optimera er affär på globala marknadsplatser.
Framtidens digitala tillväxt

Framtidens digitala tillväxt!

Marknadsplatser erbjuder en unik möjlighet att snabbt nå en global publik, men det kräver också en annan typ av strategisk planering jämfört med traditionell retail och DTC.

Är ni redo att ta nästa steg?
Kontakta oss för att boka en konsultation: Skicka e-post till Emelie Lunde, Business Lead Omniarch Marketplace & Expansion, emelie@omniarch.se

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Let's talk with Omniarch