När strategi möter verksamhet.

Omniarch
Omniarch

Din tillväxt,
vår framgång!

Vi utmanar
Vårt arbetssätt grundar sig på lång en erfarenhet som gör att vi vågar utmana och tänka utanför boxen. Vi ifrågasätter gärna befintliga arbetsmetoder för att nå framgång i verksamheten. Vi identifierar möjligheterna och tvekar aldrig att ta de steg som behövs för att tillgodose våra kunders mål.

Ditt behov avgör
Oavsett om du är en lokal start-up eller en internationell spelare finns vi här för just dig. Vårt uppdrag speglar din verksamhets behov oavsett om det rör sig om interims- och projektuppdrag eller en plats i ledningsrummet. Vi är helt flexibla när det kommer till att anpassa oss efter dina förutsättningar och utmaningar. Det är helt enkelt dina behov som avgör.

Lär känna vår process

 • What?

  Målstyrning

  Alla våra uppdrag börjar med att vi definierar målsättningar. Oavsett om det rör sig om rena tillväxtmål eller organisationsförändringar jobbar vi alltid mot tydliga KPI:er för bästa möjliga kvalitet och resultat i projektet.

 • Where?

  Nulägesanalys

  Kalla det nulägesanalys, digital assessment eller en e-commerce health check. För att definera förutsättningarna för uppdraget gör vi alltid en kartläggning av verksamheten för de projekt som omfattas av uppdraget. Vi sprider inte digitalt damm över befintliga processer utan tänker mer i termer av digital omställning.

 • How?

  Åtgärdsplan

  För en snabbare och rakare väg mot resultat är det viktigt att vi sätter en konkret actionplan för slagkraftig handling framåt. Vi kan inte nog poängtera vikten av att omvandla strategier till genomförande som de Real-go-Doers vi är. Vi tar strategin till verksamheten och verksamheten till strategin.

Teamet bakom
varje kund.

Att driva en online-verksamhet är inte ett enmansjobb. Det är en teaminsats. Om du arbetar med en av oss får du oss alla. Vi utmanar ständigt varandra och delar vår kunskap, detta för att ge dig som kund de absolut vassaste lösningarna. Vi tror på den kollektiva kraften när vi möter våra uppdragsgivares önskemål. En svårslagen kombination eller hur? Och ett viktigt inslag i vårt arbetssätt.

Vi känner våra
kunder.

Vi gillar att utmana konsultnormen. Att verkligen känna våra kunder – på riktigt – är en självklarhet i våra arbetsprocesser. Vi vill inte bara vara konsulten ute på företaget – vi är och vill vara en del av företaget, kulturen och visionen oavsett vilket uppdrag det rör sig om.

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel