Så säger våra kunder

Genom åren har vi haft förmånen att jobba med hundratals fantastiska människor, företag och varumärken. Vi är ödmjuka inför varje ny kund och givetvis jättestolta över de fina recensionerna vi får av våra kunder. Här är några av dem.

Annika Hildingsson Gill, vd på Home of ESS

"Interimlösning med både kunskap och nya perspektiv"

– Vi har i Omniarchs interimslösning fått till oss både kunskap och nya perspektiv på hur vi på bästa sätt optimerar vår e-handel, den kanal genom vilken vi erbjuder våra produkter. Genom att anlita Omniarch har vi kunnat få den flexibilitet tillsammans med den höga kompetensnivå som krävs för att etablera ett nytt och unikt koncept, där vår koppling till ESS Group och dess destinationer löper som en gyllene tråd genom vår sortimentsmix.

Annika Hildingsson Gill
Vd på Home of ESS.

"En enorm trygghet med Omniarch."

– Omniarch som samarbetspartner i vårt arbete med att successivt rulla ut NK:s e-handel har gett oss en enorm trygghet. Deras djupa kompetens inom en mängd olika områden har bidragit till att vi snabbare har kunnat fatta bättre beslut.

Stéphane Kylenfelt Zoltak
Head of e-Commerce and Digital Development NK

Ellos x Omniarch

"Viktig del i vårt första år på Zalando"

– Omniarch har bistått med att vi snabbare kunnat bredda vårt sortiment, men framförallt kunnat erbjuda ett mer relevant sortiment på 8 av Zalando’s marknader. Vi har arbetat dagligen med att fånga och analysera tidskrävande insikter och KPI’er för att hålla vårt mål om en lönsam affär. Omniarchs seniora konsult har varit en viktig del i att vårt första år på Zalando kan sammanfattas som långt över vår förväntan.

Alexandra Dornérus
Affärsutvecklingschef på ELLOS GROUP

Sandqvist x Omniarch

"Omniarch förenar det strategiska med det operativa..."

– Vi valde Omniarch för att de visat prov på att kunna förena det strategiska med det operativa, Omniarch talk the talk och walk the walk. Därför kan vi säga att vi på Sandqvist med gott mod känner oss redo att möta den ökade efterfrågan vi ser på väldesignade livsstilsprodukter.

Caroline Lind
VD Sandqvist

"Ser fram emot att fortsätta samarbetet"

– Tack för riktigt bra och handfasta förslag på förstärkningar av hur vi kan bedriva vår affär! Vi kunde gå till handling med en gång och det är inspirerande att se snabba resultat. Ser fram emot att fortsätta samarbetet, fantastiskt trevligt och härligt gäng ni har också!

Andreas Zandrén
VD, Stiga Sports