When Strategy meets Operations

Vi tar strategin till verksamheten och verksamheten till strategin.

Din tillväxt, vår framgång!

 • Vi utmanar

  Vårt arbetssätt grundar sig på lång en erfarenhet som gör att vi vågar utmana och tänka utanför boxen. Vi ifrågasätter gärna befintliga arbetsmetoder för att nå framgång i verksamheten. Vi identifierar möjligheterna och tvekar aldrig att ta de steg som behövs för att tillgodose våra kunders mål.

 • Teamet bakom varje kund

  Att driva en online-verksamhet är inte ett enmansjobb. Det är en teaminsats. Om du arbetar med en av oss får du oss alla. Vi utmanar ständigt varandra och delar vår kunskap, detta för att ge dig som kund de absolut vassaste lösningarna. Vi tror på den kollektiva kraften när vi möter våra uppdragsgivares önskemål. En svårslagen kombination eller hur? Och ett viktigt inslag i vårt arbetssätt.

 • Vi känner våra kunder

  Vi gillar att utmana konsultnormen. Att verkligen känna våra kunder – på riktigt – är en självklarhet i våra arbetsprocesser. Vi vill inte bara vara konsulten ute på företaget – vi är och vill vara en del av företaget, kulturen och visionen oavsett vilket uppdrag det rör sig om.

 • Ditt behov avgör

  Oavsett om du är en lokal start-up eller en internationell spelare finns vi här för just dig. Vårt uppdrag speglar din verksamhets behov oavsett om det rör sig om interims- och projektuppdrag eller en plats i ledningsrummet. Vi är helt flexibla när det kommer till att anpassa oss efter dina förutsättningar och utmaningar. Det är helt enkelt dina behov som avgör.

Lär känna vår process

When Strategy Meets Operations
 • What?

  Målstyrning – Alla våra uppdrag börjar med att vi definierar målsättningar. Oavsett om det rör sig om rena tillväxtmål eller organisationsförändringar jobbar vi alltid mot tydliga KPI:er för bästa möjliga kvalitet och resultat i projektet.

 • Where?

  Nulägesanalys – Kalla det nulägesanalys eller en e-commerce health check. För att kunna definera förutsättningarna för uppdraget gör vi alltid en kartläggning av verksamheten för de projekt som omfattas av uppdraget. Vi sprider inte digitalt damm över befintliga processer utan tänker i termer av digital omställning.

 • How?

  Åtgärdsplan – För en snabbare och rakare väg mot resultat är det viktigt att vi sätter en konkret actionplan för slagkraftig handling framåt. Vi kan inte nog poängtera vikten av att omvandla stratgier till faktiskt genomförande som de Real go Doers vi är. Vi tar strategin till verksamheten och verksamheten till strategin.

Träffa oss / Kontakt

letstalk@omniarch.se