Vår Story: Best in Class

Att utmana och tänka utanför boxen är vår gemensamma självklarhet.

Vi finns för att vi helt enkelt behövs – vi såg att branschen behövde utmanas. Vi har alla varit där du är och vet vad vi pratar om. Med våra gemensamma erfarenhet av e-handel och digitalisering har vi skapat ett oslagbart team av Omniarchers. Vi är vana vid att kavla upp ärmarna och köra – och vi gör det med passion.

Vi har varit där du är!

 • Vi är utmanare

  Alla vi på Omniarch har en lång erfarenhet som gör att vi vågar utmana och tänka utanför boxen. Vi ifrågasätter gärna befintliga arbetsmetoder och strukturer för att nå framgång i verksamheten. Vi identifierar möjligheterna till förändring och tvekar aldrig att ta de steg som behövs för att tillgodose våra kunders mål. Vi ser även möjligheterna till förändring och vågar ta första steget för att verkställa dem för våra kunder. Kort och gott – Vi älskar utmaningar!

 • Vi är laget

  Som kund hos oss får du hela vår interna kompetens. Alla vi på Omniarch finns här av en anledning – ingen är ensam expert. Vi är vinnarskallar till lagspelare. Vi utmanar varandra och delar vår kunskap. På så sätt kan vi alltid ge dig som kund de absolut vassaste lösningarna för att accelerera din affär.

Teaminsats

Att driva en online-verksamhet är inte ett enmansjobb. Det är en teaminsats. Vi grundade Omniarch för att göra det vi älskar – tillsammans. Om du arbetar med en av oss får du oss alla.

Omniarch AB
 • Real go Doers

  Vi vet hur man gör det verkliga jobbet och vi gör det, oavsett om utförandet är strategiskt eller operativt. Med prestigelöshet och passion omvandlar vi det till synes omöjliga till möjligt. Vi bryr oss inte om titlar, vi bryr oss om utförande och resultat.

 • Dina behov avgör

  Oavsett om du är en lokal start-up eller en internationell spelare finns vi här för just ditt bolag. Vårt uppdrag speglar din verksamhets behov oavsett om det rör sig om interims- och projektuppdrag eller en plats i ledningsrummet.

Vi är stolta över vårt arv som postorder bär med sig och tog tillsammans med Omniarch modiga kliv i vår transformationsresa till att bli ett e-handelsbolag. Vi har också utmanat gamla sanningar och förverkligat flera av våra visioner om att även framgent förbli favoriten i garderoben för många kvinnor och män, såväl i Sverige som på våra marknader ute i Europa.

Hemköp har under 2020 sett en markant ökning av intresset att handla mat online, samtidigt som våra butiksmedarbetare gör ett fantastiskt jobb i att möta kundernas önskemål i butik. Vi tror på kombinationen med butik och e-handel och tar nu hjälp av Omniarch och deras gedigna erfarenhet av att driva tillväxt i e-handeln ur ett omniperspektiv.

Din utmaning är vår passion – vi vet vad vi pratar om, på riktigt.

En för alla – alla för en. Kolla in vilka grymma konsulter som ligger bakom framgången:

Träffa oss / Kontakt

letstalk@omniarch.se