Case: Bonnier Magazines & Brands

Omniarch CASE: Bonnier Magazines & Brands

Jag hade förmånen att få arbeta med Omniarch när vi på Bonnier Magazines & Brands behövde se över vår e-handel och där det var oklart vilken väg vi borde välja framåt. Det var många delar som inte fungerade optimalt och vi behövde hjälp med såväl analys som strategi och actionplan. Omniarch visade sig vara strategiskt sylvassa med beundransvärt djupa insikter i vilka detaljer som får en e-handel att lyfta, inom allt från teknisk setup till hur man organiserar sig och optimerar marknadsföringen och ROI. Därtill är Omniarch på riktigt lösningsorienterade, snabba och alltid med en positiv och har en peppande inställning – något jag värderar högt i förändringsprocesser.

Fokusområden

Rådgivning, affärsutveckling, strategi.

Vår roll

Digital Advisor.

Vårt uppdrag

I rollen som digital advisor bistod Omniarch med kompetens och strategisk rådgivning inom Bonnier Magazines & Brands för deras digitala resa.

I scoopet var bland annat rådgivning och genomlysning av en av deras e-handelssatsningar där uppdraget var en strategisk rådgivning kring vägval framåt. Uppdraget bestod av tre delar: Analys, strategi och actionplan framåt. Omniarch fick en viktig roll i Magazines & Brands förändringsresa och bistod som bollplank, advisor och strategistöd i flera frågor.

Framgångs
faktorer

  • Erfarenhet

    Genom våra seniora konsulter, kan vi erbjuda en hög strategiskt höjd, vilket gör att Omniarch passar i rådgivnings-roller, ledningsgrupper och styrelseroller.

  • Bred kompetens

    Genom bred kompetens och olika spetskompetenser inom Omniarch kunde vi snabbt genomlysa och hitta flaskhalsar inom allt från e-handeln till inköp, logistik och marketing.

  • Action plan

    Att snabbt jobba fram analys, strategi och actionplan framåt är vårt levebröd, vilket gav snabbt resultat i uppdraget.

Bonnier Magazines & Brands är Sveriges största publicist av livsstilssajter med runt 2,2 miljoner unika besökare i veckan.

Träffa oss / Kontakt

letstalk@omniarch.se