Keesing

Case
Keesing
Keesing

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  E-handelstillväxt, upphandling av performance marketingbyrå, KPI-ramverk, way of working, SEO, affärsutveckling, strategisk rådgivning.

 • Våra roller

  Affärsutveckling, e-commerce manager, strategisk rådgivare, UX-designer.

Uppdraget var initialt tudelat med ett stort fokus på UX-design och lansering av nya Tankesport.se samt ett interimsuppdrag som e-commerce manager. Numer driver vi vidare ett antal tillväxtprojekt som bland annat omfattar sajt, marknadsföring, B2B och CRM.

Framgångsfaktorer

 • Design och lansering av Tankesport.se

  Designat och lanserat ny sajt med möjlighet att köpa Tankesports fulla sortiment + prenumerationer. Mycket har handlat om kravställning gentemot Holland och utvecklare. Vi spelade även en nyckelroll i att uppmärksamma brister hos nuvarande IT-partner vilket resulterar i ett byte under hösten 2022.

 • Performance marketing 2.0

  Upphandlat ny digital marketingbyrå vilket har sänkt CAC med ca 50% trots iOS 14.5 uppdatering och ökad budget. Ny strategi har tagits fram tillsammans med Rocket Revenue.

 • Organisk trafikökning med över 400%

  Här bidrog bland annat lanseringen av den eftertraktade funktionen Krysslösaren och trafikökningen har bidragit till att försäljningsbudget uppnåtts eller passerats varje månad.

 • Re-lansering av Tankesport.dk

  Ny förbättrad UX, anpassning av betalsätt, förenklad hantering av lösnummerförsäljning och prenumerationshantering. SEO-strategi och implementation av flera nya funktionaliteter.

 • B2B + B2C - korsordstävlingar

  Ny förbättrad UX, anpassning av betalsätt, förenklad hantering av lösnummerförsäljning och prenumerationshantering. SEO-strategi och implementation av flera nya funktionaliteter.

”Keesing har i många år bidragit till att stärka människors mentala kapacitet genom utmanande tankesport. Vi är tacksamma för allt som Omniarch hjälp oss med inom våra målbilder om ökat tillgängliggörande av våra produkter i digitala format med tillhörande e-handelslösning.”

Anders Juhlin

Managing Director Nordics, Keesing Media Group B.V.

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Let's talk with Omniarch