SmartaSaker

Case
SmartaSaker
SmartaSaker

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  E-commerce, kravställning, online marketing.

 • Våra roller

  Digital affärsutvecklare/E-com Manager.

Vi har en strategisk och operativ roll för genomförande samt uppföljning av actions för förbättrad konvertering och ökad försäljning online.

 • Hjälp med strategi inom online marketing
 • Kravställning och uppföljning gentemot utvecklare och externa partners
 • Förbättring av kundupplevelsen på sajt

Nyckelaspekter

 • Förbättrad kravställning:

  Bättre och tätare uppföljning och kravställning gentemot externa partners, för att se till att marknadsföringskanaler, utvecklare och partners presterar bästa tänkbara resultat.

 • Ökad användarupplevelse på sajt:

  A/B-testning av design och funktionalitet samt uppsättning av automatiserade flöden, användargenererat- och personaliserat innehåll.

 • Driva mer trafik och ökad försäljning:

  Optimera befintliga kanaler och addera nya.

Vi befinner oss i en tillväxtresa och ser fortsatt att e-handeln är en mycket gynnsam del av vår verksamhet. Omniarch och deras team av seniora e-handelsspecialister kommer att tillföra vår organisation spetskompetens som vidgar vår digitala affär och framåt möjliggör för ännu fler kunder att ta del av vårt utbud.

Ella Stemme

VD SmartaSaker

Fler case:

Holdit

Holdit
Omniarch har tillsammans med Holdits team arbetat med vad en tidigare Digital Assessment påvisade vara områden för optimering samt affärsmöjligheter. I uppdraget ingick att i rollen som strategiskt bollblank bidra med rådgivning och best-practice för implementation av Omniarchs DA.Till caset

Dedicated

Dedicated
Strategisk skärpa och operativ finess när Omniarch stöttade Dedicated.Till caset

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel