Holdit

Case
Holdit
Holdit

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  Affärsutveckling, återförsäljarstrategi, projekthantering, e-commerce, trafikanskaffning (SEO, affilitate mm).

 • Våra roller

  Affärsutvecklare och strategiskt bollplank.

Omniarch har tillsammans med Holdits team arbetat med vad en tidigare Digital Assessment påvisade vara områden för optimering samt affärsmöjligheter

I uppdraget ingick att i rollen som strategiskt bollblank bidra med rådgivning och best-practice för implementation av Omniarchs DA. Exempel på fokusområden: Utveckling av ett affärsutvecklingsforum baserad på en konceptuell prioriteringmatris. Strategiskt stöd vid bedömning, beslut och prioritering av externa samarbetspartners initiativ till affärsutveckling. Bistå arbetet med Holdits strategi för återförsäljare.

Framgångsfaktorer

 • Prioritering av projekt

  Utifrån DA samt internt arbete har vi sammanställt Holdits potentiella projekt utifrån en SEE THINK DO CARE-modell. I ett gemensamt affärsutvecklingsforum har vi tillsammans med kunden prioriterat aktuella projekt samt agerat bollplank i projektens genomförande.

 • Strategisk kompetens

  Med vår långa erfarenhet av att hjälpa varumärken att växa sin D2C-affär online, har vi kunnat stötta Holdit i sina strategiska vägval.

 • Know-how inom e-handel och digital marknadsföring

  Eftersom vi har gjort liknande resor många gånger förut vet vi vilka vägar som fungerar, vilka bitar som måste vara på plats, vilka system som levererar bäst resultat och vad de ska kosta. Med affärsutvecklingsforumet som bas har vi löpande kunnat överföra denna kunskap till Holdit.

Pontus Lindh, VD Holdit

”Det har varit en intensiv vår på många vis och den setup vi har med Omniarch har visat sig vara mycket värdefull. Vi har landat många projekt och står nu starkare än någonsin tidigare, med en för ambitionsnivåerna matchande organisation.”

Pontus Lindh

VD Holdit AB

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Let's talk with Omniarch