NK

Case
Nordiska Kompaniet
Nordiska Kompaniet

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  E-com, UX, Marketplace, Digital marknadsföring.

 • Vår roll

  E-handelsansvarig.

Leda och utveckla delar av organisationen för NK.se samt projektleda omställningen till att arbeta målinriktat och konverteringsoptimerande med den digitala marknadsföringen. Vidare ansvar för fortlöpande optimering av kundupplevelse, verktyg, rapporter och processer.

Framgångsfaktorer

 • Vana av att leda e-handelsorganisation

  Tack vare lång erfarenhet av att jobba inom digitalt mogna organisationer kunde vi snabbt identifiera behovet av förändringar i vissa arbetssätt, kommunikation och ansvarsområden. NK:s e-handelsorganisation ökade därigenom effektiviteten samt fick ett tydligare kundfokus inom e-handel.

 • Rik branschkunskap

  Detaljkunskaper inom PIM-arbete och erfarenheter av att arbeta med en Marketplace-setup var till stor hjälp i arbetet med att förstärka NK:s mångfacetterade e-handelslösning.

 • Samverkan med stakeholders

  Med kundperspektivet i fokus och tack vare erfarenheter från flera partners med försäljning både via e-handel och butik, kunde vi snabbt identifiera justeringar för att knyta ihop helhetsupplevelsen.

Omniarch som samarbetspartner i vårt arbete med att successivt rulla ut NK:s e-handel har gett oss en enorm trygghet. Deras djupa kompetens inom en mängd olika områden har bidragit till att vi snabbare har kunnat fatta bättre beslut.

Stéphane Kylenfelt Zoltak

Head of e-Commerce and Digital Development NK

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Kontakta Omniarch