PDF: Fyra konkreta idéer för Digital Tillväxt | Omniarch

PDF: Fyra konkreta idéer för Digital Tillväxt

Digital tillväxt är ett fascinerande område för e-handelsaktörer. Det kan rymma stora strategiska tillväxtresor, förankrade på styrelsenivå och sträcka sig över lång tid. Digital tillväxt står även att finna i det lilla, ibland överlappande med marknadsföring och ibland med försäljningsaktiviteter. Välkommen att lära dig mer om fyra konkreta idéer som digital tillväxt-projekt kan innefatta. Fyll i nedanstående för att få ett mejl där du clickar och collectar idéerna:


Det här innehållet bjuder vi på:

1) Konkret idé och förslag på upplägg för internationell expansion

“Alla är vi barn i början men du behöver inte öppna ett lager, kontor och ha anställda i t.ex. Tyskland för att sälja till tyskar.”

Expandera internationellt för digital tillväxt

2) Konkret idé och argument för varför du bör utforska marknadsplatser

“Vore det inte bättre om du satsade på din egen e-handel och slapp betala en provision till vad som närmast kan liknas vid en sofistikerad annonsplats?”

3) Konkret om kvalitetssäkring av samarbeten med influencers

“För att du inte ska slösa bort dina pengar och för att främja en sund spend-nivå rekommenderar vi att du kvalitetssäkrar tidigt.”

Digital tillväxt med kvalitetssäkrade influencer-samarbeten

4) Konkret om hur du bör se returer och returhantering

“Forskning visar nämligen att kunder som returnerar produkter i genomsnitt är nästan dubbelt så lönsamma, jämfört med kunder som inte returnerar produkter (Handelsrådet: Konsumentreturer i digital handel, 2017).”

Digital Tillväxt: Fyra värdefulla idéer