Vår Story | Omniarch

Best in Class

Att utmana och tänka utanför boxen är vår gemensamma självklarhet.

Detta är Best In Class, för oss

Vi finns för att vi helt enkelt behövs – vi såg att branschen behövde utmanas.

Vi har alla varit där du är och vet vad vi pratar om. Med våra gemensamma erfarenhet av e-handel och digitalisering har vi skapat ett oslagbart team av Omniarchers. Vi är vana vid att kavla upp ärmarna och köra och vi gör det med passion.

Vi har
varit där
du är!

Vi är utmanare

Alla vi på Omniarch har en lång erfarenhet som gör att vi vågar utmana och tänka utanför boxen. Vi ifrågasätter gärna befintliga arbetsmetoder och strukturer för att nå framgång i verksamheten. Vi identifierar möjligheterna till förändring och tvekar aldrig att ta de steg som behövs för att tillgodose våra kunders mål. Vi ser även möjligheterna till förändring och vågar ta första steget för att verkställa dem för våra kunder. Kort och gott- Vi älskar utmaningar!

Vi är laget

Som kund hos oss får du hela vår interna kompetens. Alla vi på Omniarch finns här av en anledning – ingen är ensam expert.  Vi är vinnarskallar till lagspelare. Vi utmanar varandra och delar vår kunskap. På så sätt kan vi alltid ge dig som kund de absolut vassaste lösningarna för att accelerera din affär.

Teaminsats

Att driva en online-verksamhet är inte ett enmansjobb. Det är en teaminsats. Vi grundade Omniarch för att göra det vi älskar – tillsammans. Om du arbetar med en av oss får du oss alla.

Real go Doers

Vi vet hur man gör det verkliga jobbet och vi gör det, oavsett om utförandet är strategiskt eller operativt. Med prestigelöshet och passion omvandlar vi det till synes omöjliga till möjligt. Vi bryr oss inte om titlar, vi bryr oss om utförande och resultat.

Dina behov avgör

Oavsett om du är en lokal start-up eller en internationell spelare finns vi här för just ditt bolag. Vårt uppdrag speglar din verksamhets behov oavsett om det rör sig om interims- och projektuppdrag eller en plats i ledningsrummet.

Omniarch hjälpte oss att bygga en e-handelslösning från ax till limpa. Tack vare spetskompetens inom e-handel och ett otroligt driv, kunde vi med hjälp av Omniarch komma igång snabbt och visa resultat direkt.

– Andreas Quensel,
Bonnier news

Sveriges
vassaste
konsulter

Din utmaning är vår passion – vi vet vad vi pratar om, på riktigt. 

En för alla – alla för en. Kolla in vilka grymma konsulter som ligger bakom framgången.

Pelle Pettersson

CEO, Co-founder & Senior Consultant

Daniel Aronowitsch

Co-founder & Senior Consultant

Mattias Pettersson

Co-founder & Senior Consultant

David Vallin

Partner & Senior E-commerce Consultant

Träffa oss!