Omniarch Academy

Skräddarsydd utbildning on-demand.

Starta eller stärk er e-handel

Vill du få inspiration eller bekräfta att du gör rätt saker med din e-handel? Eller vill du kanske få inspiration och insikter om e-handel för att ta klivet att starta?

Omniarch, en av Sveriges vassaste tillväxtbyråer för e-handel, är erfarna föreläsare och workshopledare. Vi har utifrån våra ramverk och processer tagit fram två olika workshops som kan inspirera, ge nya insikter och ta era interna och externa utmaningar framåt. Syftet med workshopen är att öka er kunskap och er förmåga att ta rätt beslut när det kommer till e-handel.

Vi träffas gärna fysiskt hos er eller på annan plats för att ge en bred bild av e-handeln eller dyka på djupet om så önskas.

Framtidens digitala tillväxtbyrå

Workshops för dig som:

Vår workshop “Starta eller stärk din e-handel” vänder sig till dig som jobbar med e-handel eller ska sätta igång er e-handelsresa. Du har förmodligen en ledande position i ett bolag eller är drivande i er befintliga e-handelsaffär. Välj mellan våra två koncept (eller boka bägge):

Starta E-handel (2-3 h inkl. fika/lunch)
Start-workshopen passar er som vill få grunderna för att komma igång eller som nyligen startat med e-handel. Vi lyfter möjligheter med e-handel som en del i din verksamhet, e-handelns olika delar, strategiska val av säljkanaler, betalningslösningar och logistik.

Stärka E-handel (2-3 h inkl. fika/lunch)
Stärk-workshopen är för er som vill utveckla en befintlig e-handel. Här kan vi dyka på djupet och tillsammans föra dialog kring frågeställningar och utmaningar. Workshopen består av sex olika block med tillhörande övningar och dialoger.

Kontakta Omniarch

Feedback från deltagare:

”Inspirerande! Bra blandning av teori, praktik och diskussion.”

”Otroligt bra information för att få en vidare kick för företaget/e-handeln.”

”Mest värdefullt var listan med punkter ang sajtanalys.”

”Informativ, djupgående och innehållsrik dag!”

Omniarch

Våra workshops om E-handel berör:

E-handel som försäljningskanal

Trafik

Försäljning

Organisation

Operations

Data

Detta får ni med er:

Strategi-modeller för att vinna kunden

Verktyg för att enklare konvertera kunden

Relevanta KPI:er att jobba med

Ramverk att förhålla er till

Praktiska exempel från verkliga case

Kontakt för prisförslag:

Jojje Borssén
jojje@omniarch.se
070-7408679