Omniarch Growth Program

Omniarch Growth Program är en unik möjlighet för bolag med ambitioner att skala upp sin affär och göra det tillsammans med ett gäng konsulter som vet vad de pratar om. Ansökan öppen 2-31 maj 2023.

Vi söker ett bolag! - Ansök om kostnadsfri hjälp till ett värde om 1 MSEK

Omniarch Growth Program 2023
Omniarch Growth Program 2023
Omniarch

Maximera er e-handels tillväxtpotential genom att ansöka till Omniarch Growth Program 2023

Tillsammans skapar vi ett vasst case där vi under programmets gång berättar om vårt arbete, utmaningar, lösningar och vilket resultat som genererats – tillsammans gör vi svensk e-handel starkare!

Omniarch Growth Program är för er som vill växa, utveckla och förädla er affär – Antaget bolag kommer att erhålla expertstöd från våra konsulter och specialister där det här ingår:

 • Omniarch Digital Assessment – En genomlysning av hela den digitala närvaron för bolaget och där vi ger förslag på de projekt och actions som bör drivas de närmaste 6-12 månaderna – värde ca 150 000 kr.
 • Omniarch konsulthjälp – Stöttning av Omniarchs seniora konsulter för genomförande av projekt som vi kommit fram till i vår digital assessment – värde ca 500 000 kr.
 • Beet Health Check av marknadsföringskanaler – värde ca 100 000 kr.
 • Beet hands-on hjälp med en kanal under ett kvartal: Social, SEO eller SEM (kanal bestäms i samråd med antaget bolag).
 • Projektledare från Omniarch som driver och koordinerar programmet tillsammans med er.
Omniarch Growth Program

Vem kan ansöka?

Omniarch Growth Program (OGP) vänder sig till bolag som varit verksamma några år och som känner att de vill mer och är redo att ta nästa kliv för att skala upp e-handeln.

Förutsättningar för deltagande:

 • Bolag registrerat i Sverige.
 • Omsättning 2022 var minst 10 miljoner kr.
 • Ni accepterar villkoren för motprestation i att tillsammans med Omniarch och systerbolag kommunicera publikt om t.ex. KPI:er, förändringar och resultat som programmet genererat.
 • Ansökan ska ha kommit in via formuläret på omniarch.se/growth-program 2-31 maj, 2023
Omniarch Growth Program

Viktiga datum att ha koll på

 • 2 maj: Vi öppnar för ansökningar
 • 31 maj: Sista dag att ansöka
 • 1-14 juni: Intervjuer med sökande
 • 15 juni: Antaget bolag meddelas
 • 16 juni: Antaget bolag publiceras
 • 21 augusti: Vi drar igång arbetet

 

 

Om Omniarch

Under de senaste fem åren har vi etablerat Omniarch som en partner för digital tillväxt och fått förtroende att leda förändring hos flera av Sveriges mest kända och omtyckta varumärken, e-handlare och retailers. Detta har gjorts möjligt tack vare att vi aldrig slutat utvecklas.

Våra ramverk förbättras fortlöpande intill alla insikter som kommer till oss genom att arbeta för våra grymma kunder. Tack vare kombinationen av beprövade ramverk och rikedomen i alla seniora konsulter har vi gång på gång visat våra kunder hur de kan verka för en hållbar tillväxt och lönsamhet.

 • Vi har från första parkett gång på gång bevittnat styrkan i att få organisationer att anamma det digitala landskapets möjligheter. Det har i praktiken inneburit att vi svarat upp mot behov överallt där det funnits en digital affär.
 • Vi har erfarenheten och konsulterna för att verka inom hela kundresan, från trafik till CRM och lojalitetsarbete.
 • Vårt erbjudande är anpassat till allt från att verka i en strategisk och rådgivande roll till att drifta en hel e-handelsavdelning. Det enda som mot förmodan skulle avgränsa oss är kundens ambitionsnivå.

FAQ

 • Varför?

  Omniarch Growth Program handlar om pay it forward, vi är tacksamma för alla möjligheter som våra grymma kunder har skänkt oss. Utan våra kunder, inget Omniarch. Tack vare förtroendet att få arbeta med många olika bolag intill deras utmaningar har Omniarch utvecklats i sig självt. 2023 lanserar vi Omniarch Growth Program där vi tar oss an ett bolag som har ambitionen att växa sin digitala affär.

 • Vad?

  Vi har erfarenhet, know-how och ramverken samt ett track-record om att gång på gång leverera resultat värda att ställas högst upp på prispallen – Ni kommer till bordet med era utmaningar och ambitioner. Tillsammans hjälps vi åt att ta ert bolag till nya höjder genom att skala, förädla och maximera er digitala affär. Utan att fakturera en enda krona.

 • Hur?

  Vi kommer att med antaget bolag att teckna sedvanliga avtal och arbeta på samma vis som vi gjort tidigare – Your Challenge, Our Passion – med skillnaden att vi under programmets gång kommer att vara öppna med både utmaningar och framgångsrika lösningar samt vilken effekt som våra ramverk, konsulternas och specialisternas arbete genererar för er. Tillsammans skapar vi ett vasst case som är värt att synliggöra och berätta om i våra kanaler.

Ansök till Omniarch Growth Program

Frågor? Ring eller mejla till Jojje Borssén, projektledare för Omniarch Growth Program: jojje@omniarch.se 070-740 86 79
Villkor*

Genom att sända en ansökan till Omniarch Growth Program accepteras villkoren om att antaget bolag under programmets gång tillsammans med Omniarch och dess systerbolag inom Root Digital Group kommer att marknadsföras och kommuniceras enskilt eller tillsammans. Antaget bolag bistår Omniarch i arbetet med att producera content för publik distribution såsom text, bild, video, podd och bildmedia. Detta är en viktig del av Omniarch Growth Program och antaget bolag ger Omniarch med systerbolag rätten att förfoga över sådant content utan begränsning i tid. Alla e-postadresser insamlade under ansökningsperioden kommer att adderas för att bli mottagare av nyhetsbrevet Omniarch Monthly (avprenumerera när som helst). För info om hur Omniarch AB hanterar personuppgifter se omniarch.se/integritetspolicy