Kunder

Digital Assessment visar vägen för Dormy i Tyskland

Omniarch arbetar tillsammans med golfspecialisten Dormy för att förstärka erbjudandet och optimera de digitala försäljningskanalerna på Europas största marknad.

Dormy x Omniarch
Dormy x Omniarch

Golfspecialisten Dormy har valt Omniarch för att med hjälp av en omfattande Digital Assessment finna vägar till en förstärkning av Dormys position på den tyska marknaden. Arbetet med att genomlysa Dormys e-handel i Tyskland sker med ett ess i skjortärmen:

Alenka Fey är Marketplace & Expansion Consultant på Omniarch och har vuxit upp samt arbetat i många år med e-handel i Tyskland. Den unika erfarenheten kompletterar Omniarch-ramverket med unika insikter om hur det är att leva och e-handla utifrån ett tyskt perspektiv.

Det stämmer bra, jag har vuxit upp i Tyskland och arbetat på alla nivåer inom en konkurrensutsatt bransch där jag därefter flyttade till Sverige och sedermera blev en del av Omniarch. Min bakgrund i kombination med Omniarchs expertis och styrka i ett multikompetent team gör att vi redan från start i behovsanalysen kan väga in det tyska perspektivet och ha med oss det i analysen samt förståelsen för kundresan i Dormys digitala kanaler.

Dormy, som gått från en femtio kvadratmeter stor butik i centrala Örebro till ett dussin varuhus och 800 miljoner kronor i omsättning 2022, har en betydande andel försäljning via e-handel. Den delen av Dormys affär gavs under Q4 -23 en genomlysning och utifrån vad DA:n påvisade sattes också en action list med konkreta åtgärder verifierade som best-practice av Omniarchs multikompetenta team.

– Vi har precis börjat etablera oss på den tyska marknaden och vill nu ta det till nästa nivå. Att då ta in en extern aktör som kan ge oss nya insikter och med erfarenheter från det lokala marknaden tror vi att det ska ge oss den inspiration och de verktyg som gör att vi lyckas, säger Anders Wall, vd Dormy AB.

Samarbetet mellan Omniarch och Dormy bygger också på en gemensam vision om vad som är utmärkande och viktigt att framhålla till kunder och medarbetare. Omniarch är precis som Dormy i att med passion dela kunskap som ligger i framkant och att hela tiden sträva efter att bli bättre och mer relevanta i kundens ögon.


Går ni i tankar om att expandera till Tyskland eller andra länder och önskar stöd i beslut likväl som genomförandet? Skicka ett mejl till Emelie Lunde som är Business Lead för Marketplace & Expansion hos Omniarch: emelie@omniarch.se

Relaterade nyheter

  • Tanrevel

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel