Kunder

Apollo Travel stärker sin digitala position med Omniarch

Apollo Travel, en av Nordens största researrangörer, har inlett ett partnerskap med Omniarch. Fokus initialt är att genomföra Omniarchs populära Digital Assessment och Hans Edlund, parter och CSO på Omniarch, går även in hos Apollo som interim Head of E-commerce.

Apollo Travel
Apollo Travel

Samarbetet med Apollo Travel går hand i hand med det breddade intresse som Omniarch sett utkristalliseras under 2023 där tillväxtbyråns erbjudanden expanderar bortom att stötta e-handlare och varumärken med fysiska produkter i sortimentet.

Omniarch med systerbolagen inom Root Digital Group fortsätter att stärka sin position på konsultscenen och i Apollo Travel har vi ett case som lämpade sig mycket väl för vår Digital Assessment, en nulägesanalys som bringat klarhet i var det finns potential att stärka kundrelationerna och öka försäljningen“, säger Pelle Pettersson, co-founder och vd på Omniarch AB samt vice vd för Root Digital Group.

Uppdraget tilldelat Omniarch inleddes i Q4, 2023, med Hans Edlund i rollen som interim Head of E-commerce på Apollo Travel. Parallellt genomfördes en Digital Assessment för att belysa Apollo Travels affär utifrån ett uttalat kundperspektiv riktat mot Apollo Travels målsättning att så kundfokuserat som möjligt erbjuda charterresor, träningsresor, weekendresor och kryssningar.

Läs hela pressmeddelandet på Mynewsdesk

Relaterade nyheter

  • J.Lindeberg

    J.Lindeberg valde Omniarch med fokus på CRM, Marketplace och analys av lönsamhet

    Kunder
  • How Omniarch Guided TOBE Outerwear's Strategic Overhaul

    How Omniarch Guided TOBE Outerwear’s Strategic Overhaul

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel