Kunder

Apollo Travel stärker sin digitala position med Omniarch

Apollo Travel, en av Nordens största researrangörer, har inlett ett partnerskap med Omniarch. Fokus initialt är att genomföra Omniarchs populära Digital Assessment och Hans Edlund, parter och CSO på Omniarch, går även in hos Apollo som interim Head of E-commerce.

Apollo Travel
Apollo Travel

Samarbetet med Apollo Travel går hand i hand med det breddade intresse som Omniarch sett utkristalliseras under 2023 där tillväxtbyråns erbjudanden expanderar bortom att stötta e-handlare och varumärken med fysiska produkter i sortimentet.

Omniarch med systerbolagen inom Root Digital Group fortsätter att stärka sin position på konsultscenen och i Apollo Travel har vi ett case som lämpade sig mycket väl för vår Digital Assessment, en nulägesanalys som bringat klarhet i var det finns potential att stärka kundrelationerna och öka försäljningen“, säger Pelle Pettersson, co-founder och vd på Omniarch AB samt vice vd för Root Digital Group.

Uppdraget tilldelat Omniarch inleddes i Q4, 2023, med Hans Edlund i rollen som interim Head of E-commerce på Apollo Travel. Parallellt genomfördes en Digital Assessment för att belysa Apollo Travels affär utifrån ett uttalat kundperspektiv riktat mot Apollo Travels målsättning att så kundfokuserat som möjligt erbjuda charterresor, träningsresor, weekendresor och kryssningar.

Läs hela pressmeddelandet på Mynewsdesk

Relaterade nyheter

  • Tanrevel

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel