Omniarch

Carla är antaget till Omniarch Growth Program 2023

I en hård kamp bland mängder av intressanta företag står det nu klart att Carla AB är det bolaget som är antaget till Omniarch Growth Program. Carla köper och säljer begagnade elbilar med ambitionen att skapa världens bästa kundupplevelse när det kommer till att köpa, sälja och äga en elbil.

Carla x Omniarch
Carla x Omniarch

Vi är så otroligt glada, taggade, och stolta över att Omniarch valde att anta oss till sitt tillväxtprogram, så att vi med deras expertis verkligen kan vässa vårt erbjudande ytterligare och bygga en ehandel av världsklass, säger Marika Baltscheffsky, marknadschef på Carla.

Omniarchs arbete börjar den 21 augusti med en Digital Assessment som grundligt analyserar sajten utifrån ett välbeprövat ramverk. Arbetet resulterar i en rapport som sedan prioriteras och arbetet påbörjas. Målet är givetvis att skapa bästa möjliga förutsättningar för Carla att växa och förbättra sina viktigaste KPIer.

Jättekul att Carla ansökte och att vi nu får möjligheten att genom Omniarch Program stötta Carla i arbetet med att utveckla deras kundresa. Vi är övertygade om att vi kan bidra med värdefull hjälp och det ska bli kul att under programmets gång bjuda våra följare och intressenter på insikter längs vägen, säger Jojje Borssén, senior konsult på Omniarch och ansvarig för Omniarch Growth Program.

Om Carla
Carla har som mål att bygga Europas bästa kundupplevelse för att köpa och sälja elbil online. Bolaget grundades 2021 och har idag cirka 100 medarbetare och en omsättning på cirka 600 miljoner kronor.

Om Omniarch
Omniarch – framtidens digitala tillväxtbyrå – är bryggan mellan strategi och verksamhet. Vi arbetar med optimering genom hela kundresan, från trafikanskaffning till CRM. Våren 2023 lanserades Omniarch Growth Program, en unik möjlighet för e-handlare där ett svenskt bolag erhåller konsultstöd till ett värde om minst 1 miljon kronor.

Relaterade nyheter

  • Omniarch x Wildhood Foundation - Earning to Give - För en mer hållbar framtid

    Omniarch x Wildhood Foundation i nytt CSR-initiativ

    Omniarch
  • Digital Advisor

    Digital Advisor – ny innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt

    Omniarch

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel