Kunder

Däckpartner valde Omniarch för optimering av kundresan online

Däckpartner, som är Sveriges största kedja av fristående däckverkstäder, valde Omniarch som partner för optimering av kundresan online och för att adressera sina utmaningar och maximera affärsmöjligheterna för sina lokala däckverkstäder.

Däckpartner valde Omniarch för att maximera affärsmöjligheterna och stärka sin digitala närvaro
Däckpartner valde Omniarch för att maximera affärsmöjligheterna och stärka sin digitala närvaro

Omniarch genomförde under mitten av 2023 en omfattande Digital Assessment med målsättningen att den på sikt ska utgöra det strategiska och taktiska beslutsunderlag som Däckpartner behöver för att fortsätta växa som organisation och möta kundernas förväntningar på en sömlös köp- och leveransupplevelse.

Genom att genomföra en omfattande Digital Assessment ges vi ett utomstående perspektiv och samtidigt tillförs vår organisation kunskap om vilka förändringar och förbättringar som bedöms kommer att ge bäst effekt. Vi valde Omniarch eftersom deras expertis rymmer många fler delar än enbart e-handelsoptimering, där vi också ser över hur vi kan skapa en organisation som på bästa vis stöttar medlemsföretagen och deras möten med den däckköpande kunden“, berättar Jon Persson, marknadschef på Däckpartner Sverige AB.

Läs hela pressmeddelandet på Mynewsdesk.

Relaterade nyheter

  • J.Lindeberg

    J.Lindeberg valde Omniarch med fokus på CRM, Marketplace och analys av lönsamhet

    Kunder
  • How Omniarch Guided TOBE Outerwear's Strategic Overhaul

    How Omniarch Guided TOBE Outerwear’s Strategic Overhaul

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel