Kunder

Däckpartner valde Omniarch för optimering av kundresan online

Däckpartner, som är Sveriges största kedja av fristående däckverkstäder, valde Omniarch som partner för optimering av kundresan online och för att adressera sina utmaningar och maximera affärsmöjligheterna för sina lokala däckverkstäder.

Däckpartner x Omniarch Digital Assessment
Däckpartner x Omniarch Digital Assessment

Omniarch genomförde under mitten av 2023 en omfattande Digital Assessment med målsättningen att den på sikt ska utgöra det strategiska och taktiska beslutsunderlag som Däckpartner behöver för att fortsätta växa som organisation och möta kundernas förväntningar på en sömlös köp- och leveransupplevelse.

Genom att genomföra en omfattande Digital Assessment ges vi ett utomstående perspektiv och samtidigt tillförs vår organisation kunskap om vilka förändringar och förbättringar som bedöms kommer att ge bäst effekt. Vi valde Omniarch eftersom deras expertis rymmer många fler delar än enbart e-handelsoptimering, där vi också ser över hur vi kan skapa en organisation som på bästa vis stöttar medlemsföretagen och deras möten med den däckköpande kunden“, berättar Jon Persson, marknadschef på Däckpartner Sverige AB.

Läs hela pressmeddelandet på Mynewsdesk.

Relaterade nyheter

  • Tanrevel

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel