Omniarch

Digital Advisor – ny innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt

Omniarch, en ledande aktör inom digital transformation och strategisk rådgivning lanserar en innovativ rådgivningstjänst som prenumerationsmodell: Omniarch Digital Advisor - för att kunna stötta beslutsfattare och ledare i deras strävan att driva lönsam tillväxt i dagens snabbrörliga digitala landskap.

Digital Advisor
Digital Advisor

Genom åren har flera av våra kunder berättat att de, utöver de resultat vi skapar i kundens projekt, älskar möjligheten att ha någon att fråga och bolla idéer med. “Erfarenheten från de hundratals projekt vi drivit och de kunder vi mött ger oss en unik branschkännedom som gör våra konsulter till mycket lämpliga rådgivare, säger Pelle Pettersson, vd på Omniarch.

Omniarch Digital Advisor är en prenumerationstjänst där man för en fast månadsavgift får en dedikerad kontaktperson på Omniarch för rådgivning och bollplank, tillgång till Omniarchs kompetensbank och benchmarksiffror samt inbjudan till exklusiva events och seminarier – allt för att man ska kunna fatta så välgrundande beslut som möjligt.

Kunskapsdelning ligger i Omniarchs DNA, vi har alltid jobbat aktivt med att dela med oss av vår kunskap, vår erfarenhet och våra insikter, såväl internt som externt. Med Omniarch Digital Advisor skapar vi en plattform där vår kunskap och rådgivning kan komma fler till gagn, även de bolag som för stunden inte har behov av våra konsulttjänster. Dessutom adderar vi ett strukturerat kunskapsprogram för våra advisory-kunder att ta del av under året.

– Hans Edlund, Chief Strategy Officer på Omniarch.

Hans Edlund, CSO.
Hans Edlund, CSO

Relaterade nyheter

  • Carla är antaget till Omniarch Growth Program 2023

    Carla är antaget till Omniarch Growth Program 2023

    Omniarch
  • Omniarch Growth Program

    Omniarch Growth Program

    Omniarch

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel