Kunder

Omniarch bistår Oscar Jacobson vid utrullning på Zalando

Marknadsplatser fortsätter att tilltala svenska varumärken som språngbräda ut i Europa. Tillsammans med Oscar Jacobson har Omniarchs team spelat en avgörande roll i arbetet under det senaste halvåret med att lansera anrik herrkonfektion på marknadsplatsen Zalando.

Oscar Jacobson x Omniarch
Oscar Jacobson x Omniarch

Omniarchs arbete kopplat till utrullningen av Oscar Jacobsons herrkonfektion på Zalando tog avstamp i ett mandat om att identifiera behov, projektleda och utföra arbetet nödvändigt för att gå live på Zalando.

Omniarch och Oscar Jacobson har i över ett år arbetat med att identifiera, prioritera och driva igenom flera initiativ för digital tillväxt inklusive arbetet med att driva Zalando-projektet framåt. Att vi valde Omniarch beror på att deras konsulter har relevant kompetens på hög nivå i alla delar av den digitala affären och där de genom en flexibel konsultmodell kan anpassa sig intill våra föränderliga behov, säger Richard Woodbridge, vd och koncernchef för Oscar Jacobson.

För de delar av projektet som handlade om att säkra korrekt produktinformation i flödet till Zalando användes integratorn Ondrop, ett stödsystem som omvänt processar ordrar från Zalando innan de når Oscar Jacobsons order- och leveranssystem.

Zalando erbjuder stora möjligheter för varumärken som Oscar Jacobson att växa sin digitala affär. Omniarch har samarbetat med Oscar Jacobson under lång tid och därigenom lärt känna sortimentet, vilket underlättat arbetet med att säkra indata via Ondrop och att optimera setupen intill flertalet KPI:er. Efter ett gediget grundarbete hela vintern 2022/2023 ser vi nu med stort intresse fram emot att följa Oscar Jacobsons tillväxtresa med full kontroll över sortiment och prissättning på extern marknadsplats, berättar Daniel Aronowitsch, CBDO på Omniarch.


Pressmeddelande, publicerat 4 april 2023.

Oscar Jacobson x Omniarch

Relaterade nyheter

  • Tanrevel

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel