Kunder

Omniarch bistår Oscar Jacobson vid utrullning på Zalando

Marknadsplatser fortsätter att tilltala svenska varumärken som språngbräda ut i Europa. Tillsammans med Oscar Jacobson har Omniarchs team spelat en avgörande roll i arbetet under det senaste halvåret med att lansera anrik herrkonfektion på marknadsplatsen Zalando.

Omniarch bistår Oscar Jacobson vid utrullning på Zalando
Omniarch bistår Oscar Jacobson vid utrullning på Zalando

Omniarchs arbete kopplat till utrullningen av Oscar Jacobsons herrkonfektion på Zalando tog avstamp i ett mandat om att identifiera behov, projektleda och utföra arbetet nödvändigt för att gå live på Zalando.

Omniarch och Oscar Jacobson har i över ett år arbetat med att identifiera, prioritera och driva igenom flera initiativ för digital tillväxt inklusive arbetet med att driva Zalando-projektet framåt. Att vi valde Omniarch beror på att deras konsulter har relevant kompetens på hög nivå i alla delar av den digitala affären och där de genom en flexibel konsultmodell kan anpassa sig intill våra föränderliga behov, säger Richard Woodbridge, vd och koncernchef för Oscar Jacobson.

För de delar av projektet som handlade om att säkra korrekt produktinformation i flödet till Zalando användes integratorn Ondrop, ett stödsystem som omvänt processar ordrar från Zalando innan de når Oscar Jacobsons order- och leveranssystem.

Zalando erbjuder stora möjligheter för varumärken som Oscar Jacobson att växa sin digitala affär. Omniarch har samarbetat med Oscar Jacobson under lång tid och därigenom lärt känna sortimentet, vilket underlättat arbetet med att säkra indata via Ondrop och att optimera setupen intill flertalet KPI:er. Efter ett gediget grundarbete hela vintern 2022/2023 ser vi nu med stort intresse fram emot att följa Oscar Jacobsons tillväxtresa med full kontroll över sortiment och prissättning på extern marknadsplats, berättar Daniel Aronowitsch, CBDO på Omniarch.


Pressmeddelande, publicerat 4 april 2023.

Omniarch bistår Oscar Jacobson vid utrullning på Zalando

Relaterade nyheter

  • Omniarch till Berlin med MQ för ZMS Partner Awards

    Omniarch till Berlin med MQ för ZMS Partner Awards 2023

    Kunder
  • Omniarch CASE: Hemköp, app, 2023.

    Omniarch x Hemköp i projekt för bättre användarupplevelse i mobilapp

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Let's talk with Omniarch