Kunder

Omniarch Digital Assessment vägledande för SkiStar i deras ambition att accelerera inom digitala försäljningskanaler

SkiStar och Omniarch inledde under sommaren 2022 ett samarbete med fokus på affärsutveckling av skistarshop.com och deras eget varumärke EQPE. På kort tid genomfördes en Digital Assessment (DA) och som ett resultat av genomförd DA, påbörjades en plattformsutvärdering och sedermera en plattformsimplementation med ny e-handel för EQPE, eqpestore.com. Förbättringar i köpflödet på skistarshop.com genomfördes också med såväl högre konvertering som ökad försäljning som resultat.

Omniarch Åre - SkiStar
Omniarch Åre - SkiStar

Fjällturismbolaget Skistar har ambitionen att vara den ledande semesterarrangören för Skandinavien året runt. Vintertid innebär det fokus på skidåkning och alla produkter som hör därtill. Skistar erbjuder även aktiviteter i den fantastiska fjällmiljön för de som vill vara aktiva i naturen på sommaren. På skistar.com som nav kan kunden enkelt navigera och boka boende, SkiPass, köpa produkterna och boka tjänsterna som behövs för en komplett fjällsemester.

Under arbetet med skistarshop.com förädlades också strategin för hur deras egna varumärke EQPE ska växa, få en tydligare identitet och egen e-handel med den senaste tekniken. Detta för att kunna ta steget som ett varumärke på egna ben, med tydlig position på en stor marknad.

Läs hela pressmeddelandet i Omniarchs pressrum på Mynewsdesk

Skidåkning i Åre
Perfekt skidväder i Åre, januari 2023.

Relaterade nyheter

  • Omniarch till Berlin med MQ för ZMS Partner Awards

    Omniarch till Berlin med MQ för ZMS Partner Awards 2023

    Kunder
  • Omniarch CASE: Hemköp, app, 2023.

    Omniarch x Hemköp i projekt för bättre användarupplevelse i mobilapp

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Let's talk with Omniarch