Kunder

Omniarch Growth Program 2023 drar igång tillsammans med Carla

Omniarch Growth Program 2023 har äntligen startat och tillsammans med Carla har vi nu vevat igång första fasen i tillväxtprogrammet.

Carla x Omniarch
Carla x Omniarch

Omniarch och Beet, framgångsrika byråer inom e-handelstillväxt och digital marknadsföring, samarbetar inom ramen för Growth Program, ett initiativ lanserat under våren 2023 där ett bolag erhåller expertstöd till ett av minst en miljon kronor och där valet föll på det 100 medarbetare starka Carla, ett intressant bolag som har målsättningen att bygga Europas bästa kundupplevelse för att köpa och sälja elbilar online.

Första fasen i Growth Program är en Digital Assessment. Det innebär i praktiken att vi gör en grundlig genomgång av sajt, erbjudande och betalda kanaler. Omniarch svarar för DA:n och Beet kikar under huven på de betalda kanalerna.

Läs pressmeddelande på Mynewsdesk (publ. 7/9, 2023)

Relaterade nyheter

  • Tanrevel

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel