Kunder

Omniarch hjälper Cellbes of Sweden att växa på Zalando

Under slutet av 2022 började Cellbes of Sweden att sälja via Zalando, och öppnade på så sätt nya dörrar mot Europamarknaden. Tillsammans med Omniarch har de tagit sig an de utmaningar en sådan lansering innebär, vilket har resulterat i att Cellbes of Sweden lyckats nå en hög synlighet på Zalando och att försäljningen ökat månad för månad.

Omniarch hjälper Cellbes of Sweden att växa på Zalando
Omniarch hjälper Cellbes of Sweden att växa på Zalando

För stora aktörer som Cellbes of Sweden innebär det komplexa utmaningar att börja sälja på Zalando. Redan etablerade flöden måste anpassas, eller skapas på nytt. Dessutom ska marknadsplatsens ansvariga få den kunskap de behöver, och regelverk och rekommendationer följas.

Tack vare Omniarchs strukturerade planering lyckades Cellbes of Sweden anpassa sin organisation och sina flöden till de förutsättningar som lanseringen på Zalando krävde:

“Vårt samarbete med Omniarch har varit av stor vikt för att vi snabbt kunde få framgång på Zalando”. Omniarchs team har tillfört klarhet i våra processer och underlättat navigeringen i den ganska komplexa verklighet som Zalando kommer med. Tack vare Omniarch har Cellbes uppnått konkreta resultat som bidragit till att stärka vårt erbjudande ute i Europa”, säger Viktor Brorsson, Sales & Marketing Controller, Cellbes.

Cellbes of Sweden´s resa på Zalando har varit en blandning av framgångar och utmaningar. Genom att prioritera betydelsen av Zalandos customer experience model (CXM) samt anpassa marknadsföringsstrategier har Cellbes of Sweden lyckats nå en hög synlighet på Zalando med den positiva effekten att försäljningen ökat månad för månad.

Läs hela pressmeddelandet på Mynewsdesk

Relaterade nyheter

  • Digital förnyelse för SmartaSaker genom Omniarch Digital Assessment

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder
  • EQPE till nya höjder med framgångsrik e-handelssatsning

    EQPE till nya höjder med framgångsrik e-handelssatsning

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel