Kunder

Omniarch stöttar Home of ESS med interim e-commerce manager

Home of ESS, en snabbväxande affärsgren till hotellgruppen ESS Group, har sedan hösten 2022 fått stöttning av Omniarch i arbetet med att stärka organisationen inom e-commerce, vilket resulterat i ökad försäljning och förbättrad lönsamhet.

Home of ESS x Omniarch
Home of ESS x Omniarch

Vi har i Omniarchs interimslösning fått till oss både kunskap och nya perspektiv på hur vi på bästa sätt optimerar vår e-handel, den kanal genom vilken vi erbjuder våra produkter. Genom att anlita Omniarch har vi kunnat få den flexibilitet tillsammans med den höga kompetensnivå som krävs för att etablera ett nytt och unikt koncept, där vår koppling till ESS Group och dess destinationer löper som en gyllene tråd genom vår sortimentsmix, berättar Annika Hildingsson Gill, vd på Home of ESS.

Home of ESS är en unik go-to digital butik där sortimentet är en direkt spegling av vad gäster till något av ESS Groups hotell kan uppleva på destinationerna Jacy´s Hotel & Resort, Steam Hotel, Ellery Beach House m fl.

Erik Jonsson, senior e-handelskonsult på Omniarch och interim e-commerce manager hos Home of ESS berättar om uppdraget:

Fokus har under hösten och vintern 2022/2023 legat på att växa den egna e-handeln och att vända på alla stenar för att finna vägar till ökad försäljning och marginalförbättring. När vi kikar på data year-to-year ser vi ett mycket gott resultat för försäljningen som mer än fördubblats och detta åstadkommer vi på en marknad som präglas av minskad försäljning. Home of ESS går helt enkelt mot strömmen och det är såklart väldigt glädjande!

Home of ESS har under deras tillväxtresa valt att nyttja Omniarchs interim-erbjudande där en handplockad e-handelskonsult arbetar tätt tillsammans med anställda i organisation, definierar och konkretiserar initiativ samt möter verksamhetens behov var än de uppstår.

Annika Hildingsson Gill, vd på Home of ESS
Annika Hildingsson Gill, vd på Home of ESS.

Relaterade nyheter

  • Tanrevel

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel