Kunder

Omniarch stöttar Home of ESS med interim e-commerce manager

Home of ESS, en snabbväxande affärsgren till hotellgruppen ESS Group, har sedan hösten 2022 fått stöttning av Omniarch i arbetet med att stärka organisationen inom e-commerce, vilket resulterat i ökad försäljning och förbättrad lönsamhet.

Home of ESS
Home of ESS

Vi har i Omniarchs interimslösning fått till oss både kunskap och nya perspektiv på hur vi på bästa sätt optimerar vår e-handel, den kanal genom vilken vi erbjuder våra produkter. Genom att anlita Omniarch har vi kunnat få den flexibilitet tillsammans med den höga kompetensnivå som krävs för att etablera ett nytt och unikt koncept, där vår koppling till ESS Group och dess destinationer löper som en gyllene tråd genom vår sortimentsmix, berättar Annika Hildingsson Gill, vd på Home of ESS.

Home of ESS är en unik go-to digital butik där sortimentet är en direkt spegling av vad gäster till något av ESS Groups hotell kan uppleva på destinationerna Jacy´s Hotel & Resort, Steam Hotel, Ellery Beach House m fl.

Erik Jonsson, senior e-handelskonsult på Omniarch och interim e-commerce manager hos Home of ESS berättar om uppdraget:

Fokus har under hösten och vintern 2022/2023 legat på att växa den egna e-handeln och att vända på alla stenar för att finna vägar till ökad försäljning och marginalförbättring. När vi kikar på data year-to-year ser vi ett mycket gott resultat för försäljningen som mer än fördubblats och detta åstadkommer vi på en marknad som präglas av minskad försäljning. Home of ESS går helt enkelt mot strömmen och det är såklart väldigt glädjande!

Home of ESS har under deras tillväxtresa valt att nyttja Omniarchs interim-erbjudande där en handplockad e-handelskonsult arbetar tätt tillsammans med anställda i organisation, definierar och konkretiserar initiativ samt möter verksamhetens behov var än de uppstår.

Annika Hildingsson Gill, vd på Home of ESS
Annika Hildingsson Gill, vd på Home of ESS.

Relaterade nyheter

  • J.Lindeberg

    J.Lindeberg valde Omniarch med fokus på CRM, Marketplace och analys av lönsamhet

    Kunder
  • How Omniarch Guided TOBE Outerwear's Strategic Overhaul

    How Omniarch Guided TOBE Outerwear’s Strategic Overhaul

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel