Omniarch

Omniarch x Wildhood Foundation: En ljusare framtid för hotade arter och ekosystem

Omniarch vill bidra till en ljusare framtid för hotade arter och ekosystem: Som en del av vårt miljöarbete har vi därför, genom julhälsningar till våra kunder och partners, säkerställt skydd av 200 hektar vildmark i ett av södra Afrikas mest artrika ekosystem under 2023.

Omniarch x Wildhood Foundation: En ljusare framtid för hotade arter och ekosystem
Omniarch x Wildhood Foundation: En ljusare framtid för hotade arter och ekosystem

Ytan motsvarar 400 fotbollsplaner och vildmarken vi skyddar ligger i Zambezidalen i norra Zimbabwe. Här lever en av Afrikas sista stora elefantpopulationer tillsammans med tusentals arter av vilda djur, växter och träd. Vårt bidrag ska hjälpa Wildhood Foundation att utbilda och sysselsätta fler kvinnliga parkvakter (länk till YouTube) för att skydda större naturområden just här.

Insamlingsstiftelsen Wildhood Foundation grundades 2016 som en reaktion mot den omfattande tjuvjakten och illegala handeln med vilda djur. Wildhoods syfte är att bidra till ett effektivt skydd av hotade arter och vildmarksområden. Insamlade medel går till utvalda lokala insatser som på plats i några av Afrikas mest utsatta områden försvarar de vilda djuren och deras miljöer.

Läs hela nyheten i Omniarch pressrum på Mynewsdesk med citat av Daniel Aronowitsch, co-founder och affärsutvecklingschef på Omniarch + Wildhood Foundations grundare Filippa Tarras-Wahlberg.

Omniarch x Wildhood Foundation 2023
I de områden som Wildhood skyddar har populationerna av vilda djur på fyra år ökat med 400% och tjuvjakten minskat med 80%.

Relaterade nyheter

  • Omniarch x Wildhood Foundation - Earning to Give - För en mer hållbar framtid

    Omniarch x Wildhood Foundation i nytt CSR-initiativ

    Omniarch
  • Digital Advisor

    Digital Advisor – ny innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt

    Omniarch

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel