Omniarch

​​The Omniarch Way. 2022 Edition.

2022 tog vi modiga kliv inom organisationen och stärkte ledningen med en Chief Commercial Officer i Jonas Jutmar och vi har idag en etablerad HR-funktion med Josefin Angelöv i spetsen som HR Manager, tillika medlem i ledningsgruppen. Vi välkomnade dessutom fler än 20 nya seniora e-handelskonsulter till The Omniarchers-teamet.

Våren kickade vi off på Körunda strax utanför Ösmo med fokus på att bl.a. skapa en bättre feedbackkultur, vi kombinerade de små grå med muskler i mental och fysisk tävlan. Därefter sedvanlig samkväm i bubbelpoolen, bastuflotten och för de modiga; bad i isvak.

Lagom till att sommaren anlände kunde vi avslöja att höstens kickoff skulle behöva pass eller iallafall nationellt ID-kort, vi höll på resmålet ett tag till och när semestrarna kunde skönjas vid horisonten landade vi i teamet en nyhet av stora proportioner!

– Omniarch grundades i tanken att jobba tillsammans, dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter och erbjuda ett forum för att kunna ta del av en kompetensbas som är starkare än någon annan inom e-handel. Där är vi är idag, med en unik position på marknaden och numer positionerade intill våra systerbolag Beet och Email Addicts som en del av Root Digital Group (RDG), berättar Pelle Pettersson, co-founder till och vd på Omniarch samt CMO för RDG.

Semestern kom och gick. Hösten anlände och The Omniarchers packade väskorna för att en tidig morgon i oktober borda flygplanen som skulle föra oss till Mallorca för flera dagars konferens och välförtjänt firande av gemensamma framgångar.

Behöver vi säga att den resan var helt makalös? Även om det var lite svettigt i konferensrummet så vägdes det upp av heldagen på en chartrad katamaran som bas för simturer, kajakpaddling och “höjdhopp” ner i Medelhavet: Med värme till värmen ala Suntrip och videon fångar några av de minnesvärda ögonblicken:

– 2022 blev året där vi fortsatte att utvecklas i takt med våra grymma kunder. Vi såg och välkomnade deras utmaningar och tack vare framåtandan som genomsyrar Omniarch idag kunde vi på ett engagerat vis och tillsammans summera ännu ett år med kraftig tillväxt, avslutar Daniel Aronowitsch, co-founder till och affärsutvecklingschef på Omniarch.
Vi lämnar 2022 och blickar framåt mot ett 2023 som kommer att bli minst lika grymt!

Relaterade nyheter

  • Omniarch x Wildhood Foundation - Earning to Give - För en mer hållbar framtid

    Omniarch x Wildhood Foundation i nytt CSR-initiativ

    Omniarch
  • Digital Advisor

    Digital Advisor – ny innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt

    Omniarch

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel