Kunder

Zalando nästa steg i Cellbes expansion

Cellbes har under 2021 gjort en omställningsresa från decennier av postorder till en modern e-handel och expanderar nu till flera nya målgrupper i hela Europa genom ett nytt samarbete med Zalando. Detta sker samtidigt som Cellbes kompletterar försäljningen med en dedikerad sajt för Tyskland.

Cellbes x Omniarch
Cellbes x Omniarch

“Vi har en hög grad av medvetenhet om att framtidens kunder kräver att vi finns där han och hon väljer att handla. Vi har tidigare lagt grunden för fortsatt expansion exempelvis genom en utbyggnad av vårt lager med Autostore, vilket blir särskilt viktigt när vi nu expanderar i nya kanaler och på fler marknader”.
– Charlotte Norden, VD Cellbes AB.

Marketplaces & Expansion, den hos Omniarch nya affärsgrenen, leds av Emelie Wallin och hon arbetar tillsammans med Cellbes team med att säkra processer och drift nödvändiga för att lyckas nå upp till målen med Zalando.

“Cellbes är ett bolag med bred närvaro i Europa som nu utökas med fler marknader genom Zalando som marknadsplats, där Omniarch bidrar med best practices och way-of-working och således stärker den goda kunskapen inom organisationen ytterligare inför expansionen.”
– Emelie Wallin, Senior Marketplace & Expansion Manager, Omniarch AB.

Expansionen som Cellbes genomför sommaren 2022 har fokus på Zalando och cellbes.de, två viktiga pusselbitar som ett slag ökar räckvidden mångfalt på en stor marknad i hjärtat av Europa.

“Vi är precis som många andra e-handlare påverkade av omvärldsläget men vi ser också att behovet av bekväma, funktionella och hållbara plagg fortsätter att komplettera garderober över hela Europa. Vi har ett starkt erbjudande med vår storleksbredd där vi erbjuder stl 34-64 i hela Cellbes kollektion och där ser vi att vi har en unik position på många marknader. Jämte de investeringar som redan gjorts inom logistik säkrar vi fortsatt tillväxt med våra interna strategier och processer.”
– Charlotte Norden, VD Cellbes AB.


Pressmeddelande, 22 juni 2022.

Relaterade nyheter

  • Tanrevel

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel