Cervera

Case
Cervera
Cervera

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  E-com, UX, digital marknadsföring, kravställare, projektledning.

 • Våra roller

  E-commerce/Digital developer, digital marketing manager.

Vi hade en operativ roll i vilken vi var drivande i Cerveras digitala utveckling och tillväxt. Vårt arbete har bland annat innefattat digital marknadsföringsansvarig, digital affärsutveckling och projektledning.

Nyckelaspekter

 • Förbättrad kundupplevelse:

  Analys och utveckling av deras e-handel för en förbättrad kundupplevelse.

 • En digital tillväxtresa:

  Gjorde nödvändiga justeringar i marknadsföringsmixen för att öka besökare och försäljning avsevärt.

 • Effektivisering av utvecklingsteam:

  Satte upp tydliga arbetsprocesser och rutiner för att effektivisera utvecklingstakten av e-handeln. På så sätt kunde vi skala upp och rulla ut projekt i snabbare takt för en lägre kostnad.

"Omniarch har varit starkt bidragande till Cerveras digitala utveckling och tillväxt de senaste åren. Ett starkt driv, hög kompetens och en positiv inställning är egenskaper som jag värderar och som Omniarch bidragit med i hög klass."

Johan Junehed

CEO Cervera

Fler case:

MEDS

MEDS
Vi har i en såväl rådgivande som operativ roll – i nära samarbete med CEO och marknadschef – upprättat ett performance marketing program (Paid search, Affiliate och Social) som idag står för en betydande del av omsättningen hos MEDS. Genom att vi har optimerat cost per order, har MEDS lyckats uppnå en kostnadseffektiv och skalbar trafikanskaffning.Till caset

Happy Homes

Happy Homes x Omniarch
Vi har i både en operativ och strategisk roll varit drivande i Happy Homes digitala utveckling och tillväxt. Vårt arbete innefattade från start en förstudie kring Happy Homes nuvarande position digitalt, inkluderat deras plattform, digital marknadsföring och logistik / varuplanering.Till caset

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel