MEDS

Case
MEDS
MEDS

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  Marknadsstrategi, beställarstöd (byråer), SEM, och realtidsdata

 • Vår roll

  Digital tillväxtmotor

Allt sedan MEDS lansering i mars 2018 har vi stöttat affären till att bli en ren tillväxtraket med framgångsrika resultat.

Vi har i en såväl rådgivande som operativ roll – i nära samarbete med CEO och marknadschef – upprättat ett performance marketing-program (Paid search, Affiliate och Social) som idag står för en betydande del av omsättningen hos MEDS.

Genom att vi har optimerat cost per order, har MEDS lyckats uppnå en kostnadseffektiv och skalbar trafikanskaffning. Vi har även varit drivande i framtagande av digital marknadsstrategi och säljstrategi samt skött löpande optimering av kampanjer. Utöver detta har vi även agerat som kravställande gentemot byråer och drivit upphandlingar.

Nyckelaspekter

 • Realtidsdata:

  Upprättande av ett framgångsrikt performance marketing-program med realtidsdata som beslutstöd.

 • Synergieffekter:

  Triangulering av försäljningsdata, trafikdata och ad-spend-data.

 • Agil approach:

  Implementering av kraftfulla och agila teststrategier för att kunna ge tydliga utfall.

Pelle på Omniarch är den ideala rådgivaren som kombinerar strategisk tänk på hög nivå med action. Lyhörd men proaktiv. Viktigast av allt är en härlig personlighet som alltid ser lösningar utan att underskatta utmaningarna. Ger oberoende råd på riktigt och är alltid på kundens sida. Pelle är svaret oavsett om man rivstartar från noll eller vill bygga på något som redan finns.

Björn Thorngren

CEO MEDS.se

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel