StudioNord

Case
StudioNord x Omniarch 2023
StudioNord x Omniarch 2023

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  Trafikutveckling (upphandling ny byrå och kravställning), sajtoptimering, försäljning/lönsamhet.

 • Våra roller

  E-commerce manager. Advisor. Analys.

Vårt uppdrag omfattande från ax till limpa inom StudioNords e-handel, där vi aktivt utvecklade såväl trafikanskaffningen (upphandlat ny byrå och kravställning) till att optimering av köpflöden på egen sajt.

En viktig del av jobbet var att tidigt få fram en tydlig KPI-rapport så att vi navigerade på rätt typ av datapunkter och snabbt kunde göra affärsmässiga beslut på korrekt data. Vi har under perioden också stöttat med den övergripande strategin för webbhandeln och hur vi kan jobba med vidareutveckling av densamma.

Nyckelaspekter

 • Behovsanalys säkrade utveckling:

  Genom att strukturera upp och upphandla en byrå som säkerställde Studionords behov, har vi effektivt kunna öka antalet besökare till sajt och utveckla StudioNords försäljning.

 • KPI-rapport visade vägen:

  Genom att ha tillgång till relevanta och på daglig basis uppdaterade KPI:er kunde vi ta affärsmässiga beslut på solid grund.

Fler case:

Nordiska Kompaniet

Nordiska Kompaniet x Omniarch
Omniarchs ledde och utvecklade delar av organisationen för NK.se samt projektledde omställningen till att arbeta målinriktat och konverteringsoptimerande med den digitala marknadsföringen. Vidare ansvar för fortlöpande optimering av kundupplevelse, verktyg, rapporter och processer.Till caset

Happy Homes

Happy Homes
Vi har i både en operativ och strategisk roll varit drivande i Happy Homes digitala utveckling och tillväxt. Vårt arbete innefattade från start en förstudie kring Happy Homes nuvarande position digitalt, inkluderat deras plattform, digital marknadsföring och logistik / varuplanering.Till caset

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel