Happy Homes

Case
Happy Homes
Happy Homes

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  E-handelsplattform, projektledare, logistik och digital marketing.

 • Våra roller

  Förstudie-leverantör följt av e-commerce manager med fokus inom bygge av ny e-handelsplattform.

Vi har i både en operativ och strategisk roll varit drivande i Happy Homes digitala utveckling och tillväxt. Vårt arbete innefattade från start en förstudie kring Happy Homes nuvarande position digitalt, inkluderat deras plattform, digital marknadsföring och logistik / varuplanering.

Framgångsfaktorer

 • Digital tillväxtresa

  En stor outnyttjad digital potential förvandlas till en stark digital tillväxtresa genom en teknisk grund i en skalbar plattform.

 • Processer och digital first-mindset

  Implementera processer och ett digitalt mind-set i organisationen i en branch där den digitala mognaden växer snabbt.

 • Försäljning

  Skapa grunden för en bra försäljning i analys och optimera av kundresen (konvertering) och besökare (marknadsföringsmix).

"Efterfrågan på utökad e-handel, med ett större utbud tillgängligt för e-beställningar gentemot såväl konsumenter som hantverkare, gör att vi ser goda möjligheter till digital tillväxt. Omniarchs expertis och starka team tillför vad vi behöver för att stärka hemkänslan och bli mer tillgängliga för alla våra e-handlande målgrupper."

Magnus Ohlsson

VD Happy Homes

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Kontakta Omniarch