Happy Homes

Case
Happy Homes x Omniarch
Happy Homes x Omniarch

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  E-handelsplattform, projektledare, logistik och digital marketing.

 • Våra roller

  Förstudie-leverantör följt av e-commerce manager med fokus inom bygge av ny e-handelsplattform.

Vi har i både en operativ och strategisk roll varit drivande i Happy Homes digitala utveckling och tillväxt. Vårt arbete innefattade från start en förstudie kring Happy Homes nuvarande position digitalt, inkluderat deras plattform, digital marknadsföring och logistik / varuplanering.

Nyckelaspekter

 • Digital tillväxtresa:

  En stor outnyttjad digital potential förvandlas till en stark digital tillväxtresa genom en teknisk grund i en skalbar plattform.

 • Processer och digital first-mindset:

  Implementera processer och ett digitalt mind-set i organisationen i en branch där den digitala mognaden växer snabbt.

 • Försäljning:

  Skapa grunden för en bra försäljning i analys och optimera av kundresen (konvertering) och besökare (marknadsföringsmix).

"Efterfrågan på utökad e-handel, med ett större utbud tillgängligt för e-beställningar gentemot såväl konsumenter som hantverkare, gör att vi ser goda möjligheter till digital tillväxt. Omniarchs expertis och starka team tillför vad vi behöver för att stärka hemkänslan och bli mer tillgängliga för alla våra e-handlande målgrupper."

Magnus Ohlsson

VD Happy Homes

Fler case:

StudioNord

StudioNord x Omniarch
Vårt uppdrag omfattande från ax till limpa inom StudioNords e-handel, där vi aktivt utvecklade såväl trafikanskaffningen (upphandlat ny byrå och kravställning) till att optimering av köpflöden på egen sajt.Till caset

SmartaSaker

SmartaSaker x Omniarch
Vi kom in hos SmartaSaker som digital affärsutvecklare och e-commerce manager. Vi stöttade inom strategi för online marketing, kravställning och förbättrade kundupplevelse på sajt.Till caset

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel