Understatement Underwear

Case
Understatement Underwear Case
Understatement Underwear Case

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  Genomlysning av digital kundresa.

 • Våra roller

  E-handelsstrateg, CRO-specialist.

Understatement hade trots stark digital kompetens i både styrelse och hos rådgivare, ett önskemål om en oberoende genomgång av sin digitala kundresa, från annonser till sajt. Med hjälp av testköp och tillgång till trafik- samt marknadsföringsdata gjorde vi en genomlysning av kundupplevelse, sortiment, leverans och kundservice. Resultatet presenterades i workshopformat där ett 50-tal åtgärdspunkter diskuterades. Kunden har sedan dess gått vidare med åtgärder på flera av dessa.

Framgångsfaktorer

 • Oberoende research

  All research genomfördes fristående och färgades därmed inte av interna kulturen samt allmänt rådande uppfattningar.

 • Kort startsträcka

  Genom att vi applicerade ett utifrån-och-in-perspektiv krävdes ingen förberedelse från kunden sida.

 • Tydliga benchmarks

  Genom att jämföra med andra framgångsrika varumärken som kommit längre i sin utveckling kunde vi identifiera outforskade förbättringsområden.

”Ett nöje att få jobba tillsammans med proffs som David Vallin, Mattias Pettersson, Daniel Aronowitsch och Pelle Pettersson på Omniarch! Tack för grymma insikter. Vi kunde snabbt ta action på flera konkreta områden. Vi ser fram mot fortsatt samarbete!”

Marie Stolt

CEO & Founder, Understatement Underwear

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Kontakta Omniarch