Omniarch Podcast #9 – KPI:er i samverkan för lönsam tillväxt

Omniarch Podcast om E-handel, avsnitt nr 9, handlar om vikten av att verka för att rätt data samlas in och att all data samkörs för välgrundade beslut.

Ämnet idag är vikten av att säkerställa att tracking av besök, touch points och interaktioner sker i en korrekt uppsatt Google Analytics 4 samt att datakällorna (som blir till KPI:er) samkörs för att kunna fatta databaserade beslut om t.ex. allokering av ad spend när man tar hänsyn till alla parametrar.

Gäst i dagens poddavsnitt är David Vallin, partner och senior e-handelskonsult med erfarenhet av det digitala landskapet som sträcker sig till tillbaka till sent 1990-tal med arbete på Passagen, vidare till arbeta i flera bolag som project manager, e-commerce director, head of e-commerce, e-commerce director.

Veckans E-handel: Fiveoceanshome.se
– Svenska Krämfabriken tar hem den första utmärkelsen Veckans E-handel från Omniarch Podcast om E-handel med motiveringen: För en tydlig position i en röd ocean av konkurrenter lyser Svenska Krämfabriken med sitt varumärke Five Oceans Home upp tillvaron. Fantastiska produkter, genialisk förpackat med tydligt miljöbuskap hela vägen ut till leveransen. Produkterna både känns bra och gör bra – och finns bara ett klick bort. Bra jobbat!

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel