Omniarch Podcast #9 – KPI:er i samverkan för lönsam tillväxt

Omniarch Podcast om E-handel, avsnitt nr 9, handlar om vikten av att verka för att rätt data samlas in och att all data samkörs för välgrundade beslut.

Ämnet idag är vikten av att säkerställa att tracking av besök, touch points och interaktioner sker i en korrekt uppsatt Google Analytics 4 samt att datakällorna (som blir till KPI:er) samkörs för att kunna fatta databaserade beslut om t.ex. allokering av ad spend när man tar hänsyn till alla parametrar.

Gäst i dagens poddavsnitt är David Vallin, partner och senior e-handelskonsult med erfarenhet av det digitala landskapet som sträcker sig till tillbaka till sent 1990-tal med arbete på Passagen, vidare till arbeta i flera bolag som project manager, e-commerce director, head of e-commerce, e-commerce director.

Veckans E-handel: Fiveoceanshome.se
– Svenska Krämfabriken tar hem den första utmärkelsen Veckans E-handel från Omniarch Podcast om E-handel med motiveringen: För en tydlig position i en röd ocean av konkurrenter lyser Svenska Krämfabriken med sitt varumärke Five Oceans Home upp tillvaron. Fantastiska produkter, genialisk förpackat med tydligt miljöbuskap hela vägen ut till leveransen. Produkterna både känns bra och gör bra – och finns bara ett klick bort. Bra jobbat!

Hitta och skala upp lönsamma segmentGross Margin 1+2+3 Calculator

Ladda ner vår omfattande kalkylator
Free Download GM1 GM2 GM3 Calculator

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel