Omniarch

Nya Omniarch User Experience Intelligence Assessment (UXI)

På Omniarch brinner vi för att föra digital handel framåt, och det är i den andan vi tillsammans med Fullstory har utvecklat en UXI-assessment – en metod för beteendeanalys som tar din webbsida till nästa nivå.

Omniarch UXI Assessment
Omniarch UXI Assessment

Tillsammans med Fullstorys avancerade verktyg och vår djupa expertis inom användarupplevelse, kan vi identifiera exakt hur besökare interagerar med din plattform, och därefter agera på de insikterna för att maximera resultatet.

Vår UXI Assessment är en djupdykning i hur din sajt används:

Genom att förstå användarnas beteende kan vi optimera allt från flöden till den övergripande användarupplevelsen. Vi identifierar inte bara problem utan också möjligheter, och ger dig en klar bild av vilka insatser som har störst potential att förbättra din verksamhet.

Magkänsla i beslut är viktigt, men data säger sanningen:

Vi vet att magkänsla är viktigt, men data ger oss möjligheten att bevisa eller motbevisa den. När vi kopplar på Fullstory börjar vi omedelbart samla in insikter som är direkt applicerbara för att förbättra användarupplevelsen. Vi ser exakt hur användarna navigerar din webbsida, vilka problem de stöter på, och vad som kan göras för att optimera deras resa.

UXI är för alla bolag som vill förstå sina användare bättre:

Oavsett om du driver en e-handel, en statlig myndighet, eller en utbildningsinstitution, så ger vår analys dig verktygen att förbättra din plattform och därmed nå dina verksamhets- och affärsmål.

Kontakta Robert Jojje Borssén, senior e-handelskonsult hos Omniarch för att lära dig mer om vår UXI Assessment och höra om de pilotcase som gjorts tillsammans med Mekster AB, Newbody och Oscar Jacobson – jojje@omniarch.se

Omniarch UXI Assessment with Fullstory

Relaterade nyheter

  • Omniarch x Wildhood Foundation - Earning to Give - För en mer hållbar framtid

    Omniarch x Wildhood Foundation i nytt CSR-initiativ

    Omniarch
  • Digital Advisor

    Digital Advisor – ny innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt

    Omniarch

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel