Kunder

Omniarch driver hela e-handelsavdelningen hos STIGA Sports

Systemkonsolideringen där Centra ersätter tre system (Magento, Inriver och Occtoo) ger STIGA Sports en mer kostnadseffektiv lösning för sin e-handel och tjänar STIGA Sports i sin ambition att förbli ärliga mot sitt varumärke samt säkra tillgängligheten för sina populära fritidsprodukter.

STIGA Sports
STIGA Sports

Omniarch, flerårig partner till STIGA Sports har under andra halvan av 2022 inom ramen för vår interimroll agerat projektledare för plattformsbytet och säkrar framdriften under 2023 genom att till fullo drifta STIGA Sports e-handelsavdelning:

Först och främst; riktigt kul att få ett förlängt förtroende av STIGA Sports under 2023 där vi nu driver hela deras e-handel och som vi arbetat tillsammans med i olika konstellationer intill deras ambitioner att växa och sälja på fler marknader. Vi lämnar Magento 2 bakom oss och ser redan en otrolig konverteringsökning på nära 100%, samtidigt som vi just nu taktar över 100% upp vs LY i kombination med den globala tillväxten som görs möjlig nu med Ventanas 95 och Centra, säger Benjamin Östgårdh, interim Head of E-commerce.

STIGA Sports lanserade sin nya svenska, tyska, franska och europeiska sajt lagom till Black Friday och strax före årsskiftet lanserade de i Storbritannien och samtidigt öppnades ett helt nytt showroom för STIGA Sports B2B-kunder. Andreas Zandrén, VD på STIGA, berättar:

Vi har i Omniarch en flexibilitet och ett stort kunnande kring vilka delar som är värda att investera i för att skapa bäst förutsättningar för att kunna växa vår digitala affär. Vi är sen några månader live i Tyskland och Frankrike och lanserar nu i UK tack vare skalbarheten i Centras plattform. Vi är även exalterade över att äntligen kunna presentera en ny dedikerad B2B-sajt som kommer att stärka vårt samarbete med våra viktiga återförsäljare.


Pressmeddelande, publicerat 19 april 2023.

Relaterade nyheter

  • Digital förnyelse för SmartaSaker genom Omniarch Digital Assessment

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder
  • EQPE till nya höjder med framgångsrik e-handelssatsning

    EQPE till nya höjder med framgångsrik e-handelssatsning

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel