Omniarch

Omniarch Growth Program

STOCKHOLM, 2 maj, 2023 - Idag startar ansökningsperioden för Omniarch Growth Program, ett tillväxtprogram för svenska bolag med e-handel där antaget bolag kommer att erhålla expertstöd kring e-handelsoptimering och digital marknadsföring till ett värde om ca en miljon kronor.

Omniarch Growth Program
Omniarch Growth Program

Omniarch Growth Program (OGP) är ett helt nytt initiativ där vi tar oss an ett bolag för att under hösten 2023 inleda programmet med vår beprövade Digital Assessment och skapa en roadmap för de projekt som vi ser har störst potential att bidra positivt till målsättningen att skala upp, optimera och affärsutveckla ett bolag och dess digitala affär.

Omniarch Growth Program är en satsning som genomförs under 2023 tillsammans med specialisterna inom digital marknadsföring på byrån Beet. Tillsammans med det bolag som blir antaget är det vår målsättning att skapa ett vasst case där vi under programmets gång berättar om vårt arbete, utmaningar, lösningar och vilka resultat som genererats.

Vi har de breda och djupa kundinsikterna, erfarenheterna, know-how och ramverken samt ett track-record om att gång på gång leverera resultat värda att ställas högst upp på prispallen. Omniarch Growth Program är vårt pay it forward – vi vill ge tillbaka till branschen av de insikter och den kunskap som kommit till oss under flera framgångsrika år, berättar Pelle Petterson, co-founder och vd Omniarch AB.

Omniarch Growth Program är sprunget ur en idé om hur vi bästa vis kan ge tillbaka till branschen av allt gott som kommit till oss. Vi har under flera år arbetat med Sveriges mest kända och omtyckta varumärken, där våra ramverk i kombination med de breda erfarenheterna hos vårt konsultteam skapat mycket goda resultat och en gedigen kunskapsbank.
—-
Välkommen med din ansökan till Growth Program
—-
Frågor? Ring eller mejla till Jojje Borssén, projektledare för Omniarch Growth Program: jojje@omniarch.se 070-740 86 79

Relaterade nyheter

  • Omniarch x Wildhood Foundation - Earning to Give - För en mer hållbar framtid

    Omniarch x Wildhood Foundation i nytt CSR-initiativ

    Omniarch
  • Digital Advisor

    Digital Advisor – ny innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt

    Omniarch

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel