Kunder

Omniarch till Berlin med MQ för ZMS Partner Awards 2023

Vi kan stolt berätta om att MQ x Omniarch-arbetet med att växa MQ:s digital affär på marknadsplatsen Zalando har resulterat i att MQ:s marknadsföringsarbete inom Zalando Marketing Services (ZMS), som Omniarch ansvarar för, har nominerats i kategorin Self-Service där vinnaren i ZMS Partner Awards for Marketing Excellence 2023 utses 28/9 i Berlin.

Omniarch till Berlin med MQ för ZMS Partner Awards
Omniarch till Berlin med MQ för ZMS Partner Awards

Att MQ med sitt egna varumärke STOCKH LM är nominerade i Zalando Marketing Services (ZMS) Partner Awards 2023 är ett mycket bra bevis på vad som kan åstadkommas när ett varumärkesteam slår sina kloka huvuden ihop med dedikerad expertis à la Omniarch Marketplace & Expansion.

När vi hösten -22 berättade om att MQ gör en satsning på marknadsplatser, sa MQ:s vd Ingvar Larsson så här om bolagets syn på Zalando som ett betydande tillskott till den sedan länge etablerade affären i fysiska butiker och genom den egna e-handeln:

Våra första trevande steg hos Zalando skedde med ett opportunistiskt synsätt, vi ville ta reda på vilken effekt marknadsplatser kunde tänkas ha på vår försäljning. Idag har vi en stark tilltro inför våra egna varumärkens förmåga att hitta hem till kunder bortom Nordens gränser. Zalando har för oss fungerat som en dörröppnare till djupare kundinsikter och såklart även en ökad försäljning. Tillsammans med Omniarch, som redan hjälpt oss så mycket inom e-commerce, sjösätter vi nu i höst en plan som kommer att expandera vår affär till många fler modemedvetna européer.

Omniarchs Marketplace & Expansion-team i Emelie Lunde och Alenka Fey kommer att befinna sig på plats i Berlin när vinnarna i The ZMS Awards 2023 utses:

Nomineringen till The ZMS Partner Awards 2023 är ett bevis på att vi fattade rätt beslut på en från start bra grund, där vi tillsammans med MQ:s team kan klappa oss själva på axeln när vi lyfter blicken från vår fleråriga plan kring utbildningsinsatser och beslutstöd samt genomförade i att ytterligare växa MQ:s försäljning på Zalando, säger Emelie Lunde, Business Lead Marketplace & Expansion.

Relaterade nyheter

  • Tanrevel

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel