Kunder

TOBE Outerwear väljer Omniarch för expansion av digitala affärsmodeller

TOBE Outerwear och Omniarch väljer en gemensam väg framåt för e-handeln i arbetet med att synliggöra kombinationen passion och hantverk.

TOBE Outerwear x Omniarch
TOBE Outerwear x Omniarch

Omniarch har de senaste sex månaderna haft förmånen att stötta TOBE i deras digitala utveckling och 2023 ökas takten inom arbetet med att stärka TOBE:s digitala försäljning.

TOBE Outerwear har valt sin egen väg i 20 år och är ett ett jämtländsk företag som tillverkar, marknadsför och distribuerar tekniska sportkläder i främst Europa och Nordamerika, med halva organisationen lokaliserad i Denver, Colorado.

Omniarch x TOBE är ett pågående samarbete som under 2023 utvecklas till att säkra framdriften av TOBE:s nya e-handelsplattform Centra för B2B och B2C och med flertalet integrationer (bl.a. SAP och Klaviyo) på plats fortsätta e-handelsoptimeringen och verka för en långsiktigt hållbar och lönsam tillväxt.

TOBE Outerwear är Jämtland hela vägen ner i snökängorna. Det svenska huvudkontoret och lagret ligger mitt ute på vischan, ca en timmas bilresa nordost om Östersund: Sväng höger fem kilometer före Hammerdal och följ skyltarna mot Solberg. Efter skylten “Här slutar allmän väg” är det den stora röda ladugården på höger sida.

Ta del av hela pressmeddelandet i vårt pressrum med citat av Johannes Wikström, seniorkonsult på Omniarch och Tomas Berntsson, grundare av TOBE Outerwear samt Pelle Bergstrand, vd.

Relaterade nyheter

  • Tanrevel®

    Tanrevel® x Omniarch: Mesmerizing results

    Kunder
  • SmartaSaker x Omniarch

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi är passionerade inför att se, möta och hjälpa dig med dina digitala utmaningar. Ta del av våra beprövade strategier och få hjälp att växa till nya höjder. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka ett möte så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel