Kunder

TOBE Outerwear väljer Omniarch för expansion av digitala affärsmodeller

TOBE Outerwear och Omniarch väljer en gemensam väg framåt för e-handeln i arbetet med att synliggöra kombinationen passion och hantverk.

TOBE Outerwear väljer Omniarch för expansion av digitala affärsmodeller
TOBE Outerwear väljer Omniarch för expansion av digitala affärsmodeller

Omniarch har de senaste sex månaderna haft förmånen att stötta TOBE i deras digitala utveckling och 2023 ökas takten inom arbetet med att stärka TOBE:s digitala försäljning.

TOBE Outerwear har valt sin egen väg i 20 år och är ett ett jämtländsk företag som tillverkar, marknadsför och distribuerar tekniska sportkläder i främst Europa och Nordamerika, med halva organisationen lokaliserad i Denver, Colorado.

Omniarch x TOBE är ett pågående samarbete som under 2023 utvecklas till att säkra framdriften av TOBE:s nya e-handelsplattform Centra för B2B och B2C och med flertalet integrationer (bl.a. SAP och Klaviyo) på plats fortsätta e-handelsoptimeringen och verka för en långsiktigt hållbar och lönsam tillväxt.

TOBE Outerwear är Jämtland hela vägen ner i snökängorna. Det svenska huvudkontoret och lagret ligger mitt ute på vischan, ca en timmas bilresa nordost om Östersund: Sväng höger fem kilometer före Hammerdal och följ skyltarna mot Solberg. Efter skylten “Här slutar allmän väg” är det den stora röda ladugården på höger sida.

Ta del av hela pressmeddelandet i vårt pressrum med citat av Johannes Wikström, seniorkonsult på Omniarch och Tomas Berntsson, grundare av TOBE Outerwear samt Pelle Bergstrand, vd.

Relaterade nyheter

  • Digital förnyelse för SmartaSaker genom Omniarch Digital Assessment

    Digital förnyelse för SmartaSaker

    Kunder
  • EQPE till nya höjder med framgångsrik e-handelssatsning

    EQPE till nya höjder med framgångsrik e-handelssatsning

    Kunder

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!

Tala med Omniarch - tillväxtbyrå för E-handel