Omniarch

Omniarch Podcast om E-handel

omniarch-sa-jobbar-vi-c
omniarch-sa-jobbar-vi-c

Vi är inte bara ett konsultbolag som hjälper våra kunder att växa och accelerera sin affär. Vi växer också som människor i tron på ett kollegialt lärande genom kunskapsdelning och kompetensutveckling.

Vi tror starkt på de värden som förmedling av kunskap om e-handel medför. Det var därför som vi för några år sen började bygga en rik innehållsbank kring flera olika delar e-handel.

Nu under 2023 kompletterar vi vår kunskapsbank med en nystartat podd. Bakom spakarna finns Robert Jojje Borssén, seniorkonsult på Omniarch och erfaren inom att förmedla kunskap via digitala format. Inledningsvis är det Jojje och Omniarchs vd Pelle Petterson du kan höra i podden.

Podden distribueras via Spotify och Apple, den finns även på Omniarchs YouTube-kanal. Varje avsnitt är kort och koncist, på mellan 15 och 20 minuter.

Tack för att du lyssnar!

Relaterade nyheter

  • Omniarch – framtidens digitala tillväxtbyrå – presenterar ny logotyp och varumärkesidentitet

    Omniarch
  • omniarch-news-theomniarchway

    ​​The Omniarch Way. 2022 Edition.

    Omniarch

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!