Suitopia

Case

Vårt uppdrag

 • Fokusområden

  Analys, UX-optimering, digital marknadsföring och CRM.

 • Våra roller

  Rådgivare, analytiker och projektledare.

Vårt arbete har bland annat innefattat affärsutveckling, analys, projektledning och kravställning (mot tekniker och byråer).

Exempel på projekt har varit stakeholder-workshops med idéegenering, prioritering och planering av road map. Nytt marketing automation-program med triggers baserade på fall-out-analyser av kunddata. Uppdatering, redesign av transaktionsmail. Förbättring av kundomdömen. Implementation av referral marketing och Global re-marketing (Facebook).

Framgångsfaktorer

 • Samarbete mellan marknad och teknik

  Genom att ha samma kravställare och mottagare i dialogen lyckades vi korta ledtiden från analys, beslut till test.

 • Kontinuerlig testning

  Analys och utvärdering av befintlig sajt samt åtgärdsplan för en förbättrad kundupplevelse.

 • Relevant nätverk

  Full access till nätverk av frilansresurser och leverantörskontakter för att effektivt kunna agera på möjligheter till att förbättra affären.

"Suitopia har haft stor glädje av den djupa spjutspetsexpertisen på Omniarch. Då vi själva har lång erfarenhet vill vi få input från de bästa rådgivarna. De är resultatorienterade, snabba, proffsiga och rör sig lätt mellan hantering av operativa problem till diskussioner i styrelse. Vi är mycket nöjda."

Aleksander Lund

CEO Suitopia

Redo att växla upp?
Vi hjälper dig!

Vi brinner för målmedveten affärsutveckling i en digital värld och hjälper dig att växla upp genom välbeprövade strategier. Vill du vara en del av vår framgångsresa? Boka in ett möte, så berättar vi mer!